REKLAMA
Mätové srdiečka v čokoláde

Mätové srdiečka v čokoláde

Nepečená dobrota plná mätovej príchute a kokosu, obaľovaná v horkej čokoláde

REKLAMA
Ako roztopiť čokoládu? Detailné postupy pre krásne hladký a rovnomerný výsledok

Recept nájdeš v tomto článku

Ako roztopiť čokoládu? Detailné postupy pre krásne hladký a rovnomerný výsledok

Ingrediencie

porcií
14
  • 120 g kešu oriešky Pridané do
  • 45 g ovsené vločky Pridané do
  • 80 g strúhaný kokos Pridané do
  • 60 ml javorový sirup Pridané do
  • 60 ml kokosový olej (roztopený) Pridané do
  • 5 čl kvapiek doterra mäta alebo mätová aróma Pridané do
  • štipka soľ Pridané do
  • 150 g horkosladká čokoláda Pridané do
  • 1 čl kokosový olej Pridané do
REKLAMA

Postup

15 min.
1. Krok

Do mixéra vložíme kešu oriešky, vločky, kokos, soľ a mixujeme asi 30 sekúnd na malé kúsky.

2. Krok

Pridáme kvapky mäty, javorový sirup a kokosový olej. Mixujeme opäť až kým sa všetko pekne nespojí (asi 10 sekúnd).

3. Krok

Vyložíme formu na pečenie (20cm) papierom na pečenie. Nalejeme do nádoby vymixovanú zmes a rovnomerne rozložíme po celej ploche. Dáme do mrazničky na 2 hodiny.

4. Krok

Roztopíme si horkú čokoládu s kokosovým olejom. Buď v mikrovlnke alebo nad parou v hrnci.

5. Krok

Vyberieme zmes z mrazničky a veľmi ostrým nožom nakrájame rovnako veľké obdĺžniky.

6. Krok

Namočíme každý kúsok dostatočne v čokoláde a kladieme na plech. Následne vložíme obalené kúsky do chladničky aby celkom stuhli.

Komentáre (1)

Zina 16. 12. 2021

nedalo mi to nevyskúšať..... klobuk dole pred autorom

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1404 receptov

Obed

4469 receptov

Mäsité jedlá

2125 receptov

Patizón

11 receptov

Pre diabetikov

632 receptov

Mascarpone

327 receptov