Magazín

Zdobenie perníkov nebolo nikdy ľahšie! Návod, ako urobiť bielkovú polevu

Objav svoje kreatívne vlohy a vyskúšaj si zdobenie perníkov. Netrúfaš si? Každý nejako začínal, a práve pri zdobení medovníkov máš perfektnú šancu sa s každým ozdobeným kúskom...

Luxusné vianočné pečivo, ktoré bude mať veľký úspech

Jedinečnú vianočnú atmosféru vytvára dobré jedlo. Nasledujúce recepty na luxusné vianočné pečivo majú všetko, čo od sladkých dobrôt chceme. Sú chutné, na pohľad atraktívne a plné...

Adventný kalendár 2022! Pravidlá súťaže

Hraj o pobyt v Tatrách pre dvoch s luxusnou večerou. Otváraj každý deň okienka v adventnom kalendári, zbieraj hviezdy a vyhraj.

Vianočné pečivo, na ktoré nedáme dopustiť! Zbierka TOP receptov a veľká dávka inšpirácie

Pomaly a isto prichádza čas na úžasné vianočné pečivo, ktorého vypekanie môže zabrať niekoľko zimných večerov. Chce to plánovanie, nákup surovín a hlavne – skvelé recepty na...

Najobľúbenejšie druhy cestovín – Veľký sprievodca a veľa chutných receptov

Jedlá z cestovín patria celosvetovo medzi najobľúbenejšie. Nečudo, rozmanité druhy cestovín krásne nahrávajú chuti vyskúšať pri varení zakaždým iný tvar. Toľko rôznych tvarov a...

Ako upiecť jaternice? Už žiadne praskanie ani potrhanie, vieme ako na to

„Viete mi poradiť, ako upiecť jaternice, aby nepopraskali?“ Takto podobne znie nejeden dotaz v diskusiách. Bola by to škoda pozerať tradičnú zabíjačkovú špecialitu pripálenú na...

Ako pripraviť oškvarky? Tajomstvo zlatistej domácej dobroty je odhalené

Oškvarky si už tradične spájame s poslednými mesiacmi roka, kedy sa na slovenskom vidieku konali zabíjačky. Domáce oškvarky a domáca bravčová masť sa však dajú pripraviť...

Ganache – delikátna čokoládová poleva, ktorej sa nedá odolať: Ako ju pripraviť?

Ganache vzniká spojením čokolády a smotany a svoj pôvod má vo francúzskej kuchyni. Má lahodne jemnú krémovú textúru a v závislosti od pomeru hlavných ingrediencií vieme pripraviť...

REKLAMA