Magazín

Ako upiecť tortu? Tipy na výber korpusu, krému a zdobenia

Pečenie torty je vždy veľkou výzvou. S dobrými postrehmi a tipmi, ako upiecť tortu, to však môže byť prekvapivo úspešné. Najdôležitejšie je venovať pozornosť výberu formy na tortu...

Ako pripraviť pohánku, aby bola chutná a výživná?

O pohánke už mnohí počuli, no v ponuke podobných príloh sa dostala trochu do úzadia. Ako pripraviť pohánku, do akých receptov ju použiť a aký potenciál sa v nej ukrýva? Poďme sa...

Ako čistiť granátové jablko? Každá z týchto 3 metód je prekvapivo rýchla

Ako čistiť granátové jablko, aby sme sa k výborným semenám dostali čo najrýchlejšie a bez zbytočného neporiadku? Granátové jablko je obľúbeným exotickým ovocím, ktoré sa dá jesť...

Ako olúpať krevety? S týmto postupom bude čistenie prekvapivo rýchle

Krevety patria medzi najobľúbenejšie plody mora. Ich príprava je nenáročná, no niekedy od nich odrádza samotné čistenie. Ako olúpať krevety? Je to jednoduchšie, ako sa môže zdať....

TOP recepty na chudnutie, s ktorými sa dostanete opäť do formy

Recepty na chudnutie majú byť jednoduché, dajú sa pripraviť v krátkom čase, nutrične vyvážené a hlavne by nás mali zasýtiť na určitý čas.

Ako urobiť zápražku, ktorá bude chutná a bez jedinej hrudky?

Ako urobiť zápražku? Vyzerá ako záležitosť, ktorú by mal ovládať každý, kto čo i len chytí varešku do ruky, no zdanie klame. Dobrá zápražka – či už svetlá, hnedá, alebo papriková...

Ako zahustiť omáčku? Tieto postupy sa postarajú o krásne krémovú konzistenciu

Toto je 8 overených spôsobov, ako zahustiť omáčku, aby mala správnu konzistenciu a krásne krémovú textúru. Tipy na zahustenie omáčky múkou a škrobom doplnia aj zdravšie možnosti...

Čo robiť, aby huspenina stuhla? S dobrým receptom a praktickými tipmi bude dokonalá

Huspenina – dobrá, poctivá a domáca. To je pochúťka, ktorá má v slovenskej kuchyni veľmi dlhú tradíciu. Azda najdôležitejšie je poznať postup prípravy a vedieť, čo treba urobiť,...

REKLAMA