REKLAMA
   
Palacinková roláda
Svieža palacinková roláda
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
6
 Suroviny
- 130 g hladkej múky v prípade potreby pridáme
 - 1 vajce
 - 40 g cukru
 - 250 ml mlieka
 - 2 Lyžice kakaa
 - 2 Lyžice oleja do cesta
 
Tvarohová plnka
- 250 g tvaroh roztierateľný
 - 250 g mascarpone
 - 50 g bielej čokolády
 - cukor alebo sladidlo podľa chuti
 - Štipka pravej vanilky
 - bobuľové ovocie maliny
 - čučoriedky
 
Čokoláda na vrch
- 50 g mliečnej čokolády
 - 30 ml mlieka
 
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
      REKLAMA
   
Postup
 30 min.
1. Krok 
  Na 6 hrubších palaciniek.
2. Krok 
  Vymiešame palacinkové cesto. Panvicu potrieme olejom a pečieme trošku hrubšie palacinky. Palacinky naukladáme tak, že konce prekrývame palalacinkou. Tvaroh vymiešame s roztopenou bielou čokoládou, osladíme, pridáme vanilku. Plnku natrieme na pripravený palacinkový plát. Posypeme s ovocím, boky prehneme a zrolujeme. Polejeme s roztopenou čokoládou a dáme zachladiť 😋
3. Krok 
  Dobrú chuť 😍