Záhorácka fazuľová polievka

FOTORECEPT Záhorácka fazuľová polievka

REKLAMA

Jedna z najjednoduchších polievok.

  • 90Minút
  • 6Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
6
  • 400 g fazuľky Pridané do
  • 100 g mrkva Pridané do
  • 100 g petržlen Pridané do
  • 5 ks bobkový list Pridané do
  • 200 g údené rebra Pridané do
  • 200 g široké rezance Pridané do
  • 2 ks cibuľa Pridané do
  • 1 pl čierneho korenia Pridané do
  • soľ Pridané do
  • 2 ks zemiaky Pridané do
  • bravčová masť Pridané do
  • cesnak Pridané do
  • mletá paprika - sladká Pridané do
  • petržlenová vňať Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Nakrájame cibuľu a opražíme na masti, pridáme mletú papriku.

Záhorácka fazuľová polievka - krok prípravy 1
2. Krok

Keď sa paprika zapraží, orestujeme petržlen s mrkvou pokrájaný na kúsky.

Záhorácka fazuľová polievka - krok prípravy 2
3. Krok

Fazuľu sme si minimálne 2 hodiny nechali namáčať, keď nezabudneme, tak kľudne aj cez noc.

Záhorácka fazuľová polievka - krok prípravy 3
4. Krok

Všetko zalejeme studenou vodou, pridáme korenie, bobkový list, fazuľu, rebierka a varíme na miernom ohni.

Záhorácka fazuľová polievka - krok prípravy 4
5. Krok

Keď voda zovrie, pridáme zemiaky nakrájané nadrobno na zahustenie a už len varíme, kým fazuľa nezmäkne.

6. Krok

Po dovarení vyberieme rebierka, spravíme si široké rezance a podávame :)

Záhorácka fazuľová polievka - krok prípravy 6

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Podobné recepty

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2

Chrumkavá zemiaková baba

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2
Minestrone s parmezánovými lupienkami
Recept od prémiového používateľa
4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 10

Minestrone s parmezánovými lupienkami

4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 10
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšia silvestrovská kapustnica

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Hrachový prívarok zo žltého hrachu
Recept od prémiového používateľa
Fazuľová polievka s údeným
Recept od prémiového používateľa
Fotorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Fazuľová polievka s údeným

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Najlepší fazuľový prívarok
Recept od prémiového používateľa

Podobné recepty

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2

Chrumkavá zemiaková baba

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2
Minestrone s parmezánovými lupienkami
Recept od prémiového používateľa
4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 10

Minestrone s parmezánovými lupienkami

4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 10
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšia silvestrovská kapustnica

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Hrachový prívarok zo žltého hrachu
Recept od prémiového používateľa
Fazuľová polievka s údeným
Recept od prémiového používateľa
Fotorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Fazuľová polievka s údeným

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Najlepší fazuľový prívarok
Recept od prémiového používateľa

Top kategórie

Mäsité jedlá

354 receptov

Obed

876 receptov

Lacné jedlá

528 receptov

Raňajky

357 receptov

Dezert

736 receptov

Večera

754 receptov

Nápoj

40 receptov

Cestoviny

118 receptov
Recipe author image Mary_vari

Záhorácka fazuľová polievka

Jedna z najjednoduchších polievok.

90
Minút
6
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Nakrájame cibuľu a opražíme na masti, pridáme mletú papriku.

2. Krok

Keď sa paprika zapraží, orestujeme petržlen s mrkvou pokrájaný na kúsky.

3. Krok

Fazuľu sme si minimálne 2 hodiny nechali namáčať, keď nezabudneme, tak kľudne aj cez noc.

4. Krok

Všetko zalejeme studenou vodou, pridáme korenie, bobkový list, fazuľu, rebierka a varíme na miernom ohni.

5. Krok

Keď voda zovrie, pridáme zemiaky nakrájané nadrobno na zahustenie a už len varíme, kým fazuľa nezmäkne.

6. Krok

Po dovarení vyberieme rebierka, spravíme si široké rezance a podávame :)

Ingrediencie
400 g
fazuľky
100 g
mrkva
100 g
petržlen
5 ks
bobkový list
200 g
údené rebra
200 g
široké rezance
2 ks
cibuľa
1 pl
čierneho korenia
soľ
2 ks
zemiaky
bravčová masť
cesnak
mletá paprika - sladká
petržlenová vňať