REKLAMA

Zdroj: Canva

Bravčové karé v celku

Famózne bravčové karé v celku. Stačí ho len narezať a ochutiť.

REKLAMA
20 × Bravčové karé – s omáčkou, plnené aj zapekané! Recepty, ktoré zbožňujeme

Recept nájdeš v tomto článku

20 × Bravčové karé – s omáčkou, plnené aj zapekané! Recepty, ktoré zbožňujeme

Ingrediencie

porcií
10
  • 900 g bravčová panenka Pridané do
  • 200 g huba Pridané do
  • 5 ks paradajka Pridané do
  • 5 ks zemiak Pridané do
  • 70 g maslo Pridané do
  • 3 ks strúčiky cesnaku Pridané do
  • korenie Pridané do
  • rozmarín Pridané do
REKLAMA

Postup

70 min.
1. Krok

Bravčové karé v celku umyjeme a nakrojíme na pásiky hrubé približne 1,5 - 2 cm. Plátky nakrajujeme len do 2/3, tak aby mäso ostalo v celku.

2. Krok

Osolíme, okoreníme - aj v zárezoch. Medzi každý plátok vložíme nakrájanú paradajku, cesnak a šampión.

3. Krok

Takto pripravené karé preložíme na alobalovú fóliu, obložíme ho na plátky nakrájanými zemiakmi a ochutíme podľa potreby. Na vrch môžeme poukladať vetvičky rozmarínu.

4. Krok

Mäso pečieme v rúre na 200°C približne 60 minút. Musí byť zakryté fóliou aj zhora.

5. Krok

Po uplynutí doby ho odkryjeme a necháme ešte niekoľko minút zapiecť do zlatista.

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4182 receptov

Mäsité jedlá

2016 receptov

Dezert

3159 receptov

Mascarpone

291 receptov

Raňajky

1171 receptov

Večera

3852 receptov

Cestoviny

461 receptov