Rozmarín

Recepty z rozmarínu

198 receptov

Najlepšie nápady na recepty z kategórie Rozmarín na jednom mieste! Čo tak jeden z týchto 198 receptov vyskúšať ešte dnes? Na nasledujúce recepty z kategórie Rozmarín si vyhraďte čas 10 - 360 minút. Pri každom recepte nájdete po rozkliknutí uvedený presnejší údaj o dĺžke prípravy a počte porcií. Ak sa povie dobrý recept, potom nám ako prvé napadnú práve títo favoriti - Pečená falošná hovädzia sviečkovica, Najlepšia marináda na divinu, Losos na masle a cesnaku, Kuracie mäso v medovo-horčicovej omáčke. Vyskúšate ich aj vy?

Kuracie stehná na zemiakoch, citróne a rozmaríne

Jednoduchý a pomerne ľahký obed vhodný ja na víkend.
Mis-Mas
Mis-Mas
Náhľad receptu Párty párky
Fotorecept

Párty párky

Ich konzumácia je skvelá zábava, aká na žiadnej párty nesmie chýbať. 🥳
Mis-Mas
Mis-Mas
Náhľad receptu Pliecko na svetlom pive s fialovými zemiakmi
Fotorecept

Pliecko na svetlom pive s fialovými zemiakmi

Fialové zemiaky. Už ste ich skúsili? Sú zdravšie ako tie bežné, pôsobia protizápalovo a antibakteriálne. Neutralizujú voľné radikály a znižujú riziko srdcových ochorení. Obsah antioxidantov je dva až trikrát vyšší ako u klasických zemiakov.

Hovädzie mäso s bylinkami, zemiakovou kašou a vínovo borievkovou omáčkou.

Toto lahodné jedlo kombinuje šťavnaté hovädzie mäso, dusené s voňavými bylinkami, s krémovou zemiakovou kašou a vinnou omáčkou s borievkami

Tomahowk sterk s bylinkovím maslom

Tomahawk steak pripravený na ohni, osolený a okorenený, podávaný s maslom ochuteným čili, cesnakom a bylinkami. Ako prílohu máte pita chlieb.

Rozmarínový olej

Rozmarínový olej je esenciálny olej získavaný z listov rozmarínu. Má široké využitie v medicíne, kozmetike a aromaterapii. Je známy svojimi antiseptickými, protizápalovými a antioxidantovými vlastnosťami.

Medovo - horčicové bravčové mäso s pečenou cuketou a zemiakmi

Marinované jemnučké mäso s cuketou a zemiakmi

Letná rýchlovka

Keď nie je čas

Sušené paradajky v oleji

Chutné a aromatické sušené paradajky v oleji sú skvelým doplnkom ku každému jedlu. Pripravte si ich jednoducho a rýchlo doma.

Grilovaný pstruh

Grilovaný pstruh je perfektný letný pokrm.

Kuracie prsia a hrušková omáčka

Kuracie prsia nakrájané na kocky, ochutené Argentina korením, sú opečené dozlatista a podávané s jemnou hruškovou omáčkou. Ako príloha sa servírujú chrumkavé opekané zemiaky s rozmarínom. Tento jednoduchý a chutný recept je hotový za necelú hodinu .
Mis-Mas
Mis-Mas
Náhľad receptu Búchané zemiaky
Fotorecept

Búchané zemiaky

Príprava býchaných zemiakov je tak jednoduchá a napriek tomu z nich vyčarujete luxusnú prílohu, alebo skvelú večeru.

Marináda na bravčovú krkovičku

Chutná marináda, ktorá dokonale oživí chuť vášho bravčového mäsa. Ideálne na grilovanie alebo pečenie.
REKLAMA