Pečená falošná hovädzia sviečkovica

REKLAMA
  • 120Minút
  • 8Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
8
  • 1 kg falošná hovädzia sviečková Pridané do
  • 3 ks cibuľa Pridané do
  • 4 strúčiky cesnak Pridané do
  • 3 ks mrkva Pridané do
  • rozmarín Pridané do
  • tymián Pridané do
  • soľ a korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

Mäso si umyjem a vysuším papierovou utierkou. Mäso si prešpikujem cesnakom tak, že doň urobím malé zárezy, do ktorých budem vkladať plátky cesnaku. Okorením, osolím a posypem rozmarínom a tymianom. Takto pripravené ho vložím do zapekacej misy a dookola poukladám očistenú mrkvu, nakrájanú na tretiny a tiež cibuľu na mesiačiky. Dáme ho zakryté alobalom piecť do vyhriatej rúry na 220 stupňov, zhruba 15 minút a potom znížim teplotu na 180 stupňov a dopekám ešte asi 50 minút. Posledných 10 minút stiahnem alobal dole.

Komentáre (3)

Mňam

Mia

Idem do toho a zrobim čim skôr.

ukladam vyskusam

Podobné recepty

Pravý domáci tatarák
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravý domáci tatarák

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Hovädzie varené a paradajková omáčka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Pravá talianska boloňská omáčka
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravá talianska boloňská omáčka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Wellington steak recept
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Wellington steak recept

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Hovädzí Bourguignon

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2
Jednoduchá sviečková na smotane
Recept od prémiového používateľa
Chrumkavá zemiaková baba
Recept od prémiového používateľa
3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2

Chrumkavá zemiaková baba

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Sviečková na smotane

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Podobné recepty

Pravý domáci tatarák
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravý domáci tatarák

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Hovädzie varené a paradajková omáčka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Pravá talianska boloňská omáčka
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pravá talianska boloňská omáčka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Wellington steak recept
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Wellington steak recept

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Hovädzí Bourguignon

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2
Jednoduchá sviečková na smotane
Recept od prémiového používateľa
Chrumkavá zemiaková baba
Recept od prémiového používateľa
3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2

Chrumkavá zemiaková baba

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Sviečková na smotane

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Top kategórie

Mäsité jedlá

409 receptov

Obed

1005 receptov

Lacné jedlá

592 receptov

Cuketa

140 receptov

Dezert

801 receptov

Večera

859 receptov

Pečivo

118 receptov

Raňajky

392 receptov
Recipe author image Palo

Pečená falošná hovädzia sviečkovica

120
Minút
8
Počet porcií
Recipe main image
Postup

Mäso si umyjem a vysuším papierovou utierkou. Mäso si prešpikujem cesnakom tak, že doň urobím malé zárezy, do ktorých budem vkladať plátky cesnaku. Okorením, osolím a posypem rozmarínom a tymianom. Takto pripravené ho vložím do zapekacej misy a dookola poukladám očistenú mrkvu, nakrájanú na tretiny a tiež cibuľu na mesiačiky. Dáme ho zakryté alobalom piecť do vyhriatej rúry na 220 stupňov, zhruba 15 minút a potom znížim teplotu na 180 stupňov a dopekám ešte asi 50 minút. Posledných 10 minút stiahnem alobal dole.

Ingrediencie
1 kg
falošná hovädzia sviečková
3 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
3 ks
mrkva
rozmarín
tymián
soľ a korenie