Tymián

Recepty z tymiánu

107 receptov

Hľadáte tip na recept z kategórie Tymián? Ste tu správne! Máme pre vás zbierku 107 receptov, ktoré spestria váš jedálniček. Na prípravu v kategórii Tymián si vyhraďte čas 15 - 240 minút. Presný čas nájdete uvedený pri každom recepte zvlášť. Okrem toho sa dozviete, koľko porcií vyjde z uvedeného množstva surovín. Recepty ako Losos na masle s horčicovou omáčkou, Pečená falošná hovädzia sviečkovica, Jednoduchá sviečková na smotane, Kuracie stehná s cesnakovo-parmezánovou omáčkou patria k našim najpopulárnejším. Pozrite si ich spracovanie. Možno presvedčia aj vás!

Steak z bravčovej panenky

Recept na perfektný steak z bravčovej panenky.
TASTElist
TASTElist
Náhľad receptu Dokonalá hubová omáčka na všetko!
Videorecept

Dokonalá hubová omáčka na všetko!

Krémová hubová omáčka na steaky, kotlety, kuracie mäso, cestoviny, pečené zemiaky.... predstavte si tie možnosti!

Šťavnaté rizoto s kuracím mäsom

Recept na šťavnaté rizoto s kuracím mäsom a zeleninou.

Grilované šampiňóny v rúre

Recept na grilované šampiňóny v rúre, ktoré sa hodia ako príloha k mäsu alebo rybím špecialitám.

Steak z hovädzej sviečkovice

Hovädzí steak získava svoju unikátnu chuť a vôňu počas pečenia, kedy sa dostatočne prevzdušňuje a prenikne doň marináda. Tento recept dodá vášmu steaku pravú chuť hovädzej sviečkovice, ktorá sa skvele spája s omáčkou z červeného vína a čerstvými zeleninovými prílohami.

Tuniakový steak

Recept na úžasný tuniakový steak, ktorý sa ľahko pripravuje na panvici.

Pečené kuracie stehná so zemiakmi

Recept na klasické kuracie stehná pečené so zemiakmi.

Kuracie mäso s brusnicovou omáčkou

Recept na vynikajúce kuracie mäso s brusnicovou omáčkou.

Dusené kuracie mäso s mrkvou

Recept na klasické dusené kuracie mäso s mrkvou. Výborne sa hodí s ryžou alebo zemiakovou kašou.

Francúzska cibuľová polievka

Francúzska cibuľová polievka s vínom je ideálnou voľbou na poludňajší obed alebo večeru, najmä v chladných dňoch.

Burgundské hovädzie mäso

Recept na burgundské hovädzie mäso, ktoré je tradičné francúzske jedlo, ktoré sa dlho dusí a má bohatú omáčku z červeného vína.

Najlepšia paradajková omáčka

Najlepšia paradajková omáčka, ktorá je jednoduchá na prípravu a na jej prípravu vám stačí len niekoľko základných ingrediencií. Túto omáčku môžete použiť na špagety, cestoviny, pizzu, do polievky alebo aj k mäsu.

Kuracie mäso so sušenými paradajkami

Tento recept je ideálny pre večeru v priebehu pracovného týždňa, keď potrebujete rýchlo pripraviť chutné jedlo. Kuracie mäso je tu kombinované so sušenými paradajkami a aromatickými bylinkami, ktoré mu dodajú výraznú chuť.

Grilovaná tekvica

Veľmi jednoduchý a chutný recept na pokrm, ktorý je plný vitamínov. Grilovaná tekvica je skvelým doplnkom k hovädziemu mäsu alebo grilovanému kurčaťu, môže byť ale aj samostatným hlavným jedlom. Ideálny na letné večery alebo grilovačku s priateľmi.

Pečená treska

Recept na tresku, ktorá je pečená v rúre.
REKLAMA