Mis12
Milujem varenie na otvorenom ohni. 🔥🔥Jedla na ohni máju svoje čaro, tým že jedlo trocha vonia po ohni a dyme 🔥🔥
Milujem varenie na otvorenom ohni. 🔥🔥Jedla na ohni máju svoje čaro, tým že jedlo trocha vonia po ohni a dyme 🔥🔥
8
počet receptov
2,3K
počet zobrazení receptov
18
počet pridaní receptov do obľúbených
Rozmarínový olej
Rozmarínový olej je esenciálny olej získavaný z listov rozmarínu. Má široké využitie v medicíne, kozmetike a aromaterapii. Je známy svojimi antiseptickými, protizápalovými a antioxidantovými vlastnosťami.
Hríbová omáčka
Uvarte si recept podľa známeho českého šéfkuchára Jana Punčochářa.S týmto receptom nepoviete: "Ajeje, ďalšia obyčajná hubová polievka." Stačí sa pozrieť na ingrediencie a na prvý pohľad bude jasné, že je to určite iné.
Trhané kuracie mäso s medovo-horčicovo-chilli omáčkou
Rhané kuracie mäso s medovo-horčicovo-chilli omáčkou je lahodné a pikantné jedlo, ktoré kombinuje sladkosť medu, pikantnosť horčice a jemnú štipľavosť chilli
Jablká v župane
Jablká v župane sú lahodný dezert, kde sa plátky jabĺk obaľujú v cestíčku a následne smažia do zlatista. Tento dezert je obľúbený pre svoju jednoduchosť a rýchlu prípravu.
Kuracie prsia a hrušková omáčka
Kuracie prsia nakrájané na kocky, ochutené Argentina korením, sú opečené dozlatista a podávané s jemnou hruškovou omáčkou. Ako príloha sa servírujú chrumkavé opekané zemiaky s rozmarínom. Tento jednoduchý a chutný recept je hotový za necelú hodinu .
Flambované broskyne s bielou čokoládou
Tento jednoduchý a rýchly dezert je ideálny na prípravu v prírode na otvorenom ohni. Každá porcia obsahuje šťavnaté broskyne s karamelovou omáčkou a jemne roztekajúcou sa bielou čokoládou, ktorá vytvára lahodný kontrast chutí.
Tvarohové knedličky plnené jahodami a malinami s posýpkou z opraženej strúhanky a jahodovou espumou
Tvarohové knedličky plnené jakodami a malinami s posýpkou z opraženej strúhanky a jahodovou espumou