Na panvici

Na panvici - chutné a jednoduché recepty
862 receptov
Pozrite si tie najchutnejšie recepty z kategórie na panvici. Čo tak jeden z týchto 862 receptov vyskúšať ešte dnes? Čas, ktorý pri príprave receptov z kategórie na panvici strávite, je - 240 minút, v závislosti od náročnosti postupu. Recepty ako Najlepšie langoše z cesta z chladničky, Najlepšie zemiakové placky s chrumkavým povrchom, Špaldové langoše z cesta z chladničky, Kuracie soté na mexický spôsob patria k našim najpopulárnejším. Pozrite si ich spracovanie. Možno presvedčia aj vás!
REKLAMA
Vegetariánske rizoto z čakanky
Vynikajúce talianske rizoto z čakanky, ktoré si rada pripravujem znova a znova. Kombinácia pikantnej čakanky a krémového rizota je neoceniteľne chutná. Je to rýchly a jednoduchý recept, ktorý sa dá pripraviť aj počas týždňa, rizoto je šťavnaté a jemné a čakanka mu dodáva nádhernú farbu.
Domáca mrkvová kaša
Táto mrkvová kaša je absolútne pohodové jedlo a jedno z mojich najobľúbenejších jedál, ktoré rada robím znova a znova. Je nielen zdravé a chutné, ale aj neuveriteľne rýchle a jednoduché na prípravu - ideálne na každý deň v týždni!
Lahodné syrové tortellini v paradajkovej omáčke
Tento recept na syrové tortellini v paradajkovej omáčke je jednoduché, rýchle a chutné jedlo, ktoré často pripravujem, keď chcem ušetriť čas, ale nechcem robiť kompromisy v chuti. S čerstvou bazalkou a strúhaným parmezánom je to obľúbené jedlo mojej rodiny a priateľov!
Farmársky rezeň na babičkin spôsob
Tento recept mám od svojej milovanej babičky, ktorá ako skúsená kuchárka vždy pripravovala čarovné jedlá vo svojej malej kuchyni. Výrazná chuť a chrumkavá pečienka z BauernSchnitzel robia toto jedlo mojím najobľúbenejším. A najlepšie na ňom je, že je také jednoduché na prípravu, že bude mať úplný úspech aj vo vašej kuchyni.
Domáce rolády z hlávkovej kapusty
Tento tradičný recept na roládu z kapusty patrí medzi moje obľúbené jedlá, ktoré rada pripravujem znova a znova. Kombinácia chrumkavej kapusty a aromatickej mletej náplne zabalenej v bohatej omáčke je jednoducho neodolateľná. Tento recept si vyžaduje trochu času a trpezlivosti, ale výsledok rozhodne stojí za to!
Tradičné škótske vajcia
Škótske vajcia boli vždy mojím obľúbeným receptom na rodinné pikniky. Vždy boli pripravené za krátky čas a konečný výsledok bol vždy mimoriadne pôsobivý. Počas niekoľkých rokov som recept zdokonaľovala a veľmi ma potešil chrumkavý povrch a dokonale mäkký vnútrajšok, ktorý táto verzia ponúka. Uvarené vajcia sa obalia v zmesi klobásy a vyprážajú sa, až kým sa nespečú. Vychutnajte si jedlo!
Zemiaky Macaire
Zemiaky Macaire sú pre mňa skutočným objavom. Sú pomenované po Alexandrovi Macaireovi, nápaditom kuchárovi z 19. storočia. Tento vynikajúco ochutený zemiakový pokrm je v skutočnosti veľmi jednoduchý a vyžaduje si len niekoľko surovín. Najradšej ho varím s rodinou cez víkend, keď si všetci môžeme nájsť čas a vychutnať si spoločné jedlo. S trochou cviku budete mať recept na chutnú prílohu vo svojom kuchárskom repertoári za chvíľu!
Rizoto z perlového jačmeňa iba 5 ingrediencií
Rizoto z perlového jačmeňa je jedlo, ktoré rada pripravujem znova a znova. Tento taliansky recept s nemeckým nádychom má mimoriadne lahodnú chuť a je vítanou zmenou oproti tradičným rizotám. Vďaka svojej krémovej, ale na skus pevnej štruktúre je rizoto z perlového jačmeňa skutočným pôžitkom pre všetky zmysly.
Krémová syrová omáčka s taveným syrom
Táto syrová omáčka s taveným syrom je v našej rodine absolútne obľúbená a v priebehu rokov sa stále zdokonaľuje. Je krémová, aromatická a jednoducho vynikajúca. Omáčka je ideálna ako dip, omáčka na cestoviny alebo príloha k rôznym jedlám. Ako skúsený amatérsky kuchár môžem povedať, že tento recept má vždy úspech.
Huby krémová omáčka recept
Tento recept poznám z detstva, keď moja babička robila krémovú hubovú omáčku, ktorú sme všetci milovali. Odvtedy používam jej recept ako svoju tajnú zbraň na rýchle, jednoduché a chutné jedlo, ktoré sa vždy dobre vydarí. Táto krémová hubová omáčka je vždy hitom, či už ju podávame k cestovinám, mäsu alebo zelenine.
Fašírky v paradajkovej omáčke
Fašírky z mletého mäsa v paradajkovej omáčke sú jednoduché a rýchle na prípravu, zároveň však veľmi dobré.
Čínske rezance s kuracím mäsom a zeleninou
Recept na čínske rezance s kuracím mäsom a zeleninou, ktoré si pripravíte do hodiny.
Plnená cuketa s ryžou a šampiňónmi
Plnená cuketa s ryžou a šampiňónmi je ľahkou, ale sýtou večerou a tiež skvelou voľbou, keď hostíte vegetariánskych priateľov.
Cestoviny s údeným lososom a smotanovou omáčkou
Tento recept na cestoviny s údeným lososom a smotanovou omáčkou je jedným z mojich najobľúbenejších. Pripravujem ho pomerne často, pretože je veľmi chutný, rýchly a pohodlný na prípravu. Losos dodá jedlu chuť a výživu, zatiaľ čo smotanová omáčka pridáva krémovú konzistenciu, ktorá dokonale dopĺňa cestoviny.
REKLAMA