REKLAMA
Sacher kocky
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
12
- 4 vajce
- 4 pl špaldová múka
- 4 pl hnedý cukor
- 2 pl voda
- 2 pl olej
- 2 pl kakao
- 1⁄2 balíčka kypriaci prášok
- marhuľový džem
- 100 g čokoláda
- 100 ml šľahačka
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Ingrediencie sú na jeden korpus -> budeme potrebovať dva korpusy
2. Krok
Celé vajcia si vymiešame s cukrom do peny (aspoň 5'), pridáme vodu, olej, kakao a dobre premiešame, pridáme preosiatu múku s pdp a pečieme v plechu vystlanom papierom na pečenie 15' (takto upečieme aj druhý korpus)
3. Krok
Hotový upečený korpus potrieme džemom (nešetrime) a prekryjeme druhým korpusom, aj druhý korpus môžeme potrieť džemom a polejeme čokoládovou polevou (čokoládu roztopíme v hrnci so smotanou na šľahanie, pozor aby nezovrela, necháme rozpustiť, dobre rozmiešame a polejeme na koláčik)