Kuracie steaky
Ľahký svieži obed
- 25Minút
- 4Počet porcií
Ingrediencie
Suroviny
- 2 kuracie prsia
- 1 kl kari korenie
- 1 kl sladká paprika
- 1 kl čili olej
- 1 kl cesnakový olej
- 1 kl sušený tymián
- soľ a korenie
- 2 pl olivový olej
Šalát
- 1 čínska kapusta
- 15 ks cherry paradajka
- 1 biela cibuľa
- 1 balenie balkánsky syr
- 1 pl cesnakový olej
Postup
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a narežeme na jednotlivé steaky. V mise si zmiešame všetky koreniny s olejmi. Plátky mäsa osolíme a okoreníme, vložíme ich do misy s pripravenou marinádou. Necháme postáť, najlepšie 24 hodín. Potom mäsá sprudka poopekáme na grilovacej panvici. Z každej strany aspoň 4 minúty. Na šalát len všetky suroviny nakrájame a zmiešame v mise. Ja ho nesolím, nakoľko balkánsky syr je dosť slaný. Šalát treba nechať aspoň 15 minút postáť.
Zdieľaj recept s ostatnými
Obľúbené recepty
Top kategórie
Kuracie steaky
Ľahký svieži obed
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/lXnLX8OebGx7TU4ZeMqr/c8454b250c37e8814760fdf08fc8211b.jpeg)
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a narežeme na jednotlivé steaky. V mise si zmiešame všetky koreniny s olejmi. Plátky mäsa osolíme a okoreníme, vložíme ich do misy s pripravenou marinádou. Necháme postáť, najlepšie 24 hodín. Potom mäsá sprudka poopekáme na grilovacej panvici. Z každej strany aspoň 4 minúty. Na šalát len všetky suroviny nakrájame a zmiešame v mise. Ja ho nesolím, nakoľko balkánsky syr je dosť slaný. Šalát treba nechať aspoň 15 minút postáť.