Hydina

Recepty z hydiny

576 receptov

Zoznámte sa! Toto sú naše recepty z kategórie Hydina – vhodné na rôzne príležitosti. Máme pre vás zbierku 576 receptov, ktoré spestria váš jedálniček. Ponáhľate sa alebo s radosťou v kuchyni pobudnete aj dlhšie? Čas prípravy nasledujúcich receptov z kategórie Hydina je - 550 minút. Presný časový údaj je uvedený pri každom recepte konkrétne. Ak sa povie dobrý recept, potom nám ako prvé napadnú práve títo favoriti - Kurací perkelt, Kurací stroganov, Úžasné strúhané zemiaky a kuracie mäso z jedného plechu, Domáca huspenina. Vyskúšate ich aj vy?

Chrumkavé pečené plnené kuracie rolky

Krehké kuracie mäso, pikantná náplň a chrumkavá kôrka sa spájajú do tohto pokrmu, ktorý je nielen príjemný pre chuťové bunky, ale aj vizuálne atraktívny.

Kuracie stehná plnené hubami

Toto jedlo rada pripravujem na obed alebo večeru, najmä keď mám doma hostí. Zmes chutí húb, kuracieho mäsa a korenia je jednoducho neodolateľná a vždy mi zaručí pochvalu za moje kuchárske umenie. Navyše, toto jedlo je pomerne jednoduché na prípravu aj pre začínajúcich kuchárov.

Grilované kuracie stehná v rúre

Recept na vykostené kuracie stehná grilované v rúre.

Čínske rezance s kuracím mäsom a zeleninou

Recept na čínske rezance s kuracím mäsom a zeleninou, ktoré si pripravíte do hodiny.

Čínska kuracia polievka s kukuricou

Túto čínsku kuraciu polievku s kukuricou pripravujem veľmi často, pretože je rýchla, jednoduchá a chutná.

Cestoviny s kuracím mäsom a rajčinovou omáčkou

Cestoviny s kuracím mäsom a rajčinovou omáčkou. Jedno z mojich obľúbených jedál, ktoré pripravujem pre seba a svoju rodinu.

Smotanová omáčka s kuracím mäsom

Smetanová omáčka s kuracím mäsom a hubami je obľúbeným jedlom nielen v našej rodine. Pravidelne ho pripravujem na víkendové obedy a všetkým vždy chutí.

Kurací vývar

Tradičný pomaly varený kurací vývar, ktorý je ideálny na nedeľný obed.

Brokolica s kuracím mäsom

Túto brokolicu s kuracím mäsom máte na tanieri do pol hodiny.

Šťavnatý trhané morčacie mäso

Trhané morčacie mäso je jedlo, ktoré je mi mimoriadne blízke. Nielenže chutí neuveriteľne lahodne, ale je to aj skvelý spôsob, ako využiť zvyšky mäsa. Rád používam mäso z celého moriaka na prípravu väčšej porcie, ktorú potom môžem použiť na rôzne príležitosti, napríklad na grilovanie.

Pečené morčacie prsia

Morčacie prsia sú jedným z mojich najobľúbenejších jedál! Tento recept som prvýkrát pripravila na Vianoce a odvtedy sa stal jednou z mojich značiek v domácej kuchyni. Mäso je šťavnaté, jemné a aromatické a pridanie byliniek mu dodáva jedinečnú chuť. Najdôležitejší je však správny čas pečenia - nie príliš krátky, aby mäso nebolo surové, ale ani nie príliš dlhý, aby sa nevysušilo.

Kuracie ragú so smotanovou omáčkou a hubami

Ako človek, ktorý trávi veľa času v kuchyni, som tento recept na dusené kuracie mäso pripravila už niekoľkokrát a vždy je to veľký hit. Je plný chuti, ľahko sa pripravuje a má ten "dobrý pocit" pohodlného jedla. Kuracie prsia sú dusené so zeleninou a hubami a dokončené vývarom a smotanou, ktoré sa hodia k ryži alebo čerstvému chlebu ako príloha.

Výdatná westernová panvica s kuracím mäsom a slaninou

"Západná panvica" je u nás doma často obľúbená, najmä cez víkendy, keď máme na varenie trochu viac času. Zmes šťavnatého mäsa, chrumkavej zeleniny a štipľavého korenia úžasne dotvára chuť BBQ omáčky. Táto kombinácia si nás zakaždým úplne získala a ja sa vždy teším na prípravu tejto panvice.

Kuracie pečienky na cibuľke

Výborné kuracie pečienky na cibuľke, ktoré najlepšie chutia s chlebom.

Kuracie rezance s ustricovou omáčkou

Recept na kuracie rezance s ustricovou omáčkou patrí medzi moje obľúbené. Obzvlášť sa mi páči kombinácia chutí - slanosť ustricovej omáčky sa dokonale spája s čerstvou zeleninou a kuracím mäsom.

Kurací perkelt so smotanou

Rýchly kurací perkelt so smotanovou omáčkou a cestovinou.
REKLAMA