Hydina

Recepty z hydiny

255 receptov

Zoznámte sa! Toto sú naše recepty z kategórie Hydina – vhodné na rôzne príležitosti. Máme pre vás zbierku 255 receptov, ktoré spestria váš jedálniček. Ponáhľate sa alebo s radosťou v kuchyni pobudnete aj dlhšie? Čas prípravy nasledujúcich receptov z kategórie Hydina je - 480 minút. Presný časový údaj je uvedený pri každom recepte konkrétne. Ak sa povie dobrý recept, potom nám ako prvé napadnú práve títo favoriti - Kurací perkelt, Úžasné strúhané zemiaky a kuracie mäso z jedného plechu, Kurací stroganov, Kuracie soté na mexický spôsob. Vyskúšate ich aj vy?

Domáca huspenina

Profilová fotka používateľa
Anina 5 receptov
300 min.
408
300 min.
408
Postup
Bravčové mäso si umyjeme a dáme variť na cca. 20 minút do hrnca s vodou. Potom vodu zlejeme, napustíme novú a mäso do nej vložíme. Osolíme, okoreníme. Privedieme do varu a slabo zohrievame asi 3-4 hodinky. Priebežne dolievame vodu, ktorá sa varením odparí. Hodinu pred koncom varenia pridáme očistenú koreňovú zeleninu s cibuľou a cesnakom. Povaríme ju do zmäknutia a následne vyberieme a dáme bokom. Do vývaru totiž pridáme 2 polievkové lyžice octu a necháme ešte chvíľu variť. Potom už len z vývaru vyberieme mäso a vývar precedíme do hrnca zvlášť cez sitko, aby nám ostal len čistý vývar. Odložené mäsko a koreňovú zeleninu nakrájame nadrobno a vkladáme do pripravených misiek. Zalejeme do vrchu čistým vývarom a necháme stuhnúť. Hotovú huspeninu si dochutíme podľa svojej chuti octom, cibuľkou či čerstvými bylinami.
Bravčové mäso si umyjeme a dáme variť na cca. 20 minút do hrnca s vodou. Potom vodu zlejeme, napustíme novú a mäso do nej vložíme. Osolíme, okoreníme. Privedieme do varu a slabo zohrievame asi 3-4 hodinky. Priebežne dolievame vodu, ktorá sa varením odparí. Hodinu pred koncom varenia pridáme očistenú koreňovú zeleninu s cibuľou a cesnakom. Povaríme ju do zmäknutia a následne vyberieme a dáme bokom. Do vývaru totiž pridáme 2 polievkové lyžice octu a necháme ešte chvíľu variť. Potom už len z vývaru vyberieme mäso a vývar precedíme do hrnca zvlášť cez sitko, aby nám ostal len čistý vývar. Odložené mäsko a koreňovú zeleninu nakrájame nadrobno a vkladáme do pripravených misiek. Zalejeme do vrchu čistým vývarom a necháme stuhnúť. Hotovú huspeninu si dochutíme podľa svojej chuti octom, cibuľkou či čerstvými bylinami.
REKLAMA
Kuracie minútky- švajžužu
Recept od prémiového používateľa
Morčacie stehno so zeleninou
Recept od prémiového používateľa
Morčacie mäso na šťave s cestovinou
Recept od prémiového používateľa
Morčacie soté s ryžou
Recept od prémiového používateľa
Domáca plnená tortilla s kuracím mäsom
Recept od prémiového používateľa
Jednoduchý morčací stroganov
Recept od prémiového používateľa
Kuracie prsia s mozzarellou a paradajkami
Recept od prémiového používateľa
Cestoviny s kuracím mäsom a zeleninou
Recept od prémiového používateľa
Zapekané morčacie mäso so syrom
Recept od prémiového používateľa
Kuracia pečienka po gazdovsky
Recept od prémiového používateľa
Kuracie Tikka masala
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Zapekané kuracie maso so šunkou syrom a smotanou
Recept od prémiového používateľa
Fotorecept
Kuracie prsia s broskyňou a syrom
Recept od prémiového používateľa
Zeleninový šalát s kuracím mäsom
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Pravá čína z kuracieho mäsa
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Jednoduché kuracie prsia na smotane
Recept od prémiového používateľa
REKLAMA