Zdroj: FB - Pečiem Ajkeďto Neviem

Najlepšie pravé kávové zrná

REKLAMA

Vynikajúce kávové zrná originál recept bez pečenia

  • 40Minút
  • 50Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
50
  • 500 g BB puding Pridané do
  • 250 g práškový cukor Pridané do
  • 250 g maslo Pridané do
  • 3 pl kokosový olej Pridané do
  • 100 ml rum Pridané do
  • 100 g tmavá čokoláda Pridané do
  • 5 čl káva mletá Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Všetky suroviny (puding, maslo, práškový cukor, rum a kávu) dáme do misky, spracujeme cesto.

2. Krok

Ak by bolo cesto tuhé, pridáme trošku rumu. Z cesta si urobíme valčeky, z ktorých narežeme rovnaké časti.

3. Krok

Malé kávové valčeky ušúľame do tvaru zrna, ktoré potom v strede zatlačíme nožom, aby mali vzhľad kávového zrna.

4. Krok

Hotové kávové zrná ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie alebo na mriežku.

5. Krok

Čokoládovú polevu s kokosovým olejom si roztopíme nad parou.

6. Krok

Kávové zrná namáčame do čokoládovej polevy, aby sa celé pekne obalili. Dáme na chvíľu do chladu a namočíme ešte raz.

7. Krok

Hotové kávové zrná dáme stuhnúť do chladu.

8. Krok

Hotovo, dobrú chuť :)

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

5.0

U nás tento recept zbožňuje celá rodina.

Podobné recepty

Oblíž prst
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Oblíž prst

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Sacher kocky
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Sacher kocky

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Koláč orgazmus

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Pudingový koláč so šľahačkou
Fotorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pudingový koláč so šľahačkou

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Venčeky z odpaľovaného cesta
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Venčeky z odpaľovaného cesta

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Orechové rezy so žĺtkovou polevou
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Jednoduché karamelové burizónové guľky

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Nebeské rezy

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Oblíž prst
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Oblíž prst

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Sacher kocky
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Sacher kocky

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Koláč orgazmus

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Pudingový koláč so šľahačkou
Fotorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Pudingový koláč so šľahačkou

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Venčeky z odpaľovaného cesta
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Venčeky z odpaľovaného cesta

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Orechové rezy so žĺtkovou polevou
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Jednoduché karamelové burizónové guľky

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Nebeské rezy

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Obed

790 receptov

Dezert

670 receptov

Raňajky

328 receptov

Večera

676 receptov

Mäsité jedlá

324 receptov

Kuracie mäso

147 receptov

Lacné jedlá

480 receptov
Recipe author image Adri1017

Najlepšie pravé kávové zrná

Vynikajúce kávové zrná originál recept bez pečenia

40
Minút
50
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Všetky suroviny (puding, maslo, práškový cukor, rum a kávu) dáme do misky, spracujeme cesto.

2. Krok

Ak by bolo cesto tuhé, pridáme trošku rumu. Z cesta si urobíme valčeky, z ktorých narežeme rovnaké časti.

3. Krok

Malé kávové valčeky ušúľame do tvaru zrna, ktoré potom v strede zatlačíme nožom, aby mali vzhľad kávového zrna.

4. Krok

Hotové kávové zrná ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie alebo na mriežku.

5. Krok

Čokoládovú polevu s kokosovým olejom si roztopíme nad parou.

6. Krok

Kávové zrná namáčame do čokoládovej polevy, aby sa celé pekne obalili. Dáme na chvíľu do chladu a namočíme ešte raz.

7. Krok

Hotové kávové zrná dáme stuhnúť do chladu.

8. Krok

Hotovo, dobrú chuť :)

Ingrediencie
500 g
BB puding
250 g
práškový cukor
250 g
maslo
3 pl
kokosový olej
100 ml
rum
100 g
tmavá čokoláda
5 čl
káva mletá