REKLAMA
   
Zdroj: Jakub Kapusnak from Foodiesfeed
Jahodová bublanina hrnčeková
Chutná a jednoduchá jahodová bublanina, ktorú pripravíte len s pár ingredienciami a hrnčekom.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
12
 Cesto
- 1 hrnček múka
 - 1 hrnček cukor
 - 1 hrnček mlieko
 - 1 hrnček olej
 - 1 kus vajce
 - 2 čajové lyžičky prášok do pečiva
 
Plnka
- 3 hrnčeky jahody
 - 1 hrnček cukor
 
Odporúčané produkty
Rajo mlieko 3,5%
Rajo maslo
Rajo smotana na šľahanie 33%
Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
      REKLAMA
   
Postup
 60 min.
1. Krok 
  Predhrejte rúru na 180°C. Zmiešajte všetky suroviny na cesto - múku, cukor, mlieko, olej, vajce a prášok do pečiva.
2. Krok 
  Jahody umyte a odstráňte stopky. Jahody nakrájajte a posypte cukrom.
3. Krok 
  Cesto vylejte do vymastenej a múkou vysypanej formy. Na cesto položte jahody.
4. Krok 
  Bublaninu pečte v predhriatej rúre na 180°C po dobu 40-45 minú.