Zdroj: Facebook - Slovenské jedlá a iné... dobroty ,,starých materí,,

Poľské rezne

60 min
1
REKLAMA

Poľské rezne alebo ináč povedané obrátené rezne sa výborne hodia k nedeľnému obedu. Zaujímavosťou je že, sa najprv obaľujú v strúhanke a až následne vo vajíčku.

60 min
1
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
5

Suroviny

  • 800 g bravčového karé Pridané do
  • 4 ks vajcia Pridané do
  • rastlinný olej Pridané do
  • strúhanka Pridané do
  • soľ Pridané do

Marináda

  • 1 pl worchestrová omáčka Pridané do
  • 1 čl mleté čierne korenie Pridané do
  • 1 čl sladká paprika Pridané do
  • 1 čl vegeta Pridané do
  • 1 pl kečup Pridané do
  • 1 pl horčica Pridané do
  • 1 čl soľ Pridané do
  • 200 ml olej Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Bravčové karé umyjeme, nakrájame na rezne a mierne naklepeme a osolíme.

2. Krok

Následne ideme rezne obaľovať. Najskôr v strúhanke a potom v rozšľahaných vajciach. Sprudka osmažíme na oleji z oboch strán.

3. Krok

Medzitým si pripravíme marinádu a to tak, že zmiešame všetky uvedené suroviny a poriadne zamiešame.

4. Krok

Osmažené rezne preložíme na plech alebo do veľkej misy a polejeme marinádou. Pečieme v predhriatej rúre na 200°C približne 30 minút.

5. Krok

Servírovať môžeme s ryžou a kyslou uhorkou.

Podobné recepty

Podobné recepty

Top kategórie

Mäsité jedlá

574 receptov

Obed

1331 receptov

Lacné jedlá

707 receptov

Kuracie mäso

225 receptov

Raňajky

486 receptov

Pre diabetikov

602 receptov

Dezert

979 receptov

Šaláty

101 receptov