REKLAMA

Zdroj: Facebook - Slovenské jedlá a iné... dobroty ,,starých materí,,

Poľské rezne

Poľské rezne alebo ináč povedané obrátené rezne sa výborne hodia k nedeľnému obedu. Zaujímavosťou je že, sa najprv obaľujú v strúhanke a až následne vo vajíčku.

REKLAMA
20 × Bravčové karé – s omáčkou, plnené aj zapekané! Recepty, ktoré zbožňujeme

Recept nájdeš v tomto článku

20 × Bravčové karé – s omáčkou, plnené aj zapekané! Recepty, ktoré zbožňujeme

Ingrediencie

porcií
5

Suroviny

  • 800 g bravčového karé Pridané do
  • 4 ks vajcia Pridané do
  • rastlinný olej Pridané do
  • strúhanka Pridané do
  • soľ Pridané do

Marináda

  • 1 pl worchestrová omáčka Pridané do
  • 1 čl mleté čierne korenie Pridané do
  • 1 čl paprika Pridané do
  • 1 čl vegeta Pridané do
  • 1 pl kečup Pridané do
  • 1 pl horčica Pridané do
  • 1 čl soľ Pridané do
  • 200 ml olej Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Bravčové karé umyjeme, nakrájame na rezne a mierne naklepeme a osolíme.

2. Krok

Následne ideme rezne obaľovať. Najskôr v strúhanke a potom v rozšľahaných vajciach. Sprudka osmažíme na oleji z oboch strán.

3. Krok

Medzitým si pripravíme marinádu a to tak, že zmiešame všetky uvedené suroviny a poriadne zamiešame.

4. Krok

Osmažené rezne preložíme na plech alebo do veľkej misy a polejeme marinádou. Pečieme v predhriatej rúre na 200°C približne 30 minút.

5. Krok

Servírovať môžeme s ryžou a kyslou uhorkou.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov