REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/iRXRPEpIWaaIyX_jFwNm/272ea4378beb6ef30f9a6ffe0b0416.jpeg)
Maďarský kurací perkelt bez smotany
60 min
2
60 min
2
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kg mäso (kuracie, bravčové, hovädzie podľa chuti)
- 2 cibuľa
- 3 ks farebná paprika
- 4 ks paradajky lúpané
- mletá červená paprika
- soľ
- čierne mleté korenie
- olej

REKLAMA
Postup
1. Krok
Na oleji si orestujeme nakrájanú cibuľu, keď je cibuľa sklovitá pridáme na kocky nakrájanú farebnú papriku. Spolu dusíme kým paprika nepustí šťavu.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/iRXRPEpIWaaIyX_jFwNm/a254f867fbd7aab374bd1a5188b86a.jpeg)
Zdroj: Youtube
2. Krok
Pridáme celé lúpané paradajky. Poriadne rozdusíme, paradajky sa nám úplne rozvaria. Pridáme mletú červenú papriku, osolíme a okoreníme.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/iRXRPEpIWaaIyX_jFwNm/9472aca1ef46188c4fd2104f545af1.jpeg)
Zdroj: Youtube
3. Krok
K rozdusenej zelenine pridáme na kocky nakrájané mäso. Poriadne premiešame a dusíme do mäkka. Na záver už len podľa potreby dochutíme soľou. Kto má rad štipľavé pridá aj jednu čili papričku.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/iRXRPEpIWaaIyX_jFwNm/8bd4a16ba445b5bcb36e7d11aeaabc.jpeg)
Zdroj: Youtube