REKLAMA
Maďarský kurací perkelt bez smotany
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
4
- 1 kg mäso (kuracie, bravčové, hovädzie podľa chuti)
- 3 ks farebná paprika
- 4 ks paradajky lúpané
- mletá červená paprika
- soľ
- čierne mleté korenie
- olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
60 min.
1. Krok
Na oleji si orestujeme nakrájanú cibuľu, keď je cibuľa sklovitá pridáme na kocky nakrájanú farebnú papriku. Spolu dusíme kým paprika nepustí šťavu.
Zdroj: Youtube
2. Krok
Pridáme celé lúpané paradajky. Poriadne rozdusíme, paradajky sa nám úplne rozvaria. Pridáme mletú červenú papriku, osolíme a okoreníme.
Zdroj: Youtube
3. Krok
K rozdusenej zelenine pridáme na kocky nakrájané mäso. Poriadne premiešame a dusíme do mäkka. Na záver už len podľa potreby dochutíme soľou. Kto má rad štipľavé pridá aj jednu čili papričku.
Zdroj: Youtube