Bryndza

Bryndza - chutné a jednoduché recepty

64 receptov

Najlepšie nápady na recepty z kategórie bryndza na jednom mieste! Čo tak jeden z týchto 64 receptov vyskúšať ešte dnes? Čas, ktorý pri príprave receptov z kategórie bryndza strávite, je - 150 minút, v závislosti od náročnosti postupu. Ak si neviete vybrať z množstva receptov, potom neprehliadnite tieto obľúbené a veľmi populárne recepty - Špaldové bryndzové halušky, Podplamenník, Bryndzové halušky, Bravčová plnená kapsa.

Zemiakovo-bryndzová polievka

Tradičná slovenská polievka plná chuti a energie. Ideálna na zahriatie v chladných jesenných a zimných dňoch.

Bryndzové halušky

Bryndzové halušky

Osúch s kašou

Keď Vám zostane kaša a nechcete ju vyhodiť,, toto je výborná voľba na upečenie tohto krumplovníka.

Cestoviny s bryndzou a slaninou

Tradičné slovenské jedlo s moderným twistom, ktoré vás určite dostane. Tieto cestoviny sú plné chuti a sú ideálne na večeru po dlhom dni.

Cviklové pirohy

Tradičné slovenské pirohy pozná asi každý slovák. No čo tak si túto klasiku trochu ozvláštniť a pripraviť trochu inak.

Sedliacke zemiaky

Obed pre gurmánov

Bryndzové halušky

Slovenská klasika nadovšetko.

Bryndzové slimáky

Čakáte návštevu a chcete pripraviť niečo iné ako klasické pizza slimáky? Alebo nepapáte mäso? Vyskúšajte tieto bryndzové

Bryndzová natierka

Tradičná slovenská pochúťka, ideálna na raňajky alebo jednoduchý obed.

BRYNDZOVÁ NÁTIERKA

Bryndzová polievka s mrvenicou

Táto polievka má veľa receptov.Tento je jednoduchý a polievka veľmi chutná.

Morčacie závitky s baby špenátom

Morčacie mäsko viacerých chutí .

Bryndzová polievka s kôprom

Táto bryndzová polievka s kôprom je vynikajúca voňavá a lahodná polievka. Ideálna na obed alebo večeru.

Bryndzová polievka s haluškami

Tradičná bryndzová polievka s haluškami, ktorú pripravujem vždy keď mám chuť na bryndzové halušky.

Bryndzová omáčka na cestoviny

Vynikajúca slovenská klasika - bryndzová omáčka na cestoviny.

Bezlepkové bryndzové halušky

Halušky sú tradičné slovenské jedlo, ktoré sa pripravuje z bryndze a zemiakov. Táto verzia je vhodná pre ľudí so celiakiou, pretože namiesto pšenice používame bezlepkovú múku.
REKLAMA