Bravčová plnená kapsa

REKLAMA

Ak už bravčové, tak na tenko vyklepané karé plnené Slovenskými dobrotami!

  • 65Minút
  • 3Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
3
  • 400 bravčové karé Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • 2 pl horčice Pridané do
  • 150 g kyslej kapusty Pridané do
  • 1 červenú cibuľu Pridané do
  • 2 pl slnečnicového oleja Pridané do
  • 1 kvalitnú klobásku (kľudne aj štipľavú) Pridané do
  • 1 bryndzu Pridané do
  • hladká múka Pridané do
  • vajíčko a strúhanku na trojobal Pridané do
  • slnečnicový olej na vyprážanie Pridané do
REKLAMA

Postup

Z bravčového karé narežeme hrubšie rezne, ktoré ešte pozdĺžne narežeme a otvoríme tak, aby sme dostali čo najväčšiu plochu. Rezne naklepeme na tenko, osolíme, okoreníme z oboch strán a môžeme aj potrieť tenkou vrstvou horčice V hrnci si na troche oleja opražíme na drobno nakrájanú cibuľu. Po 5 minútach pridáme kyslú kapustu bez nálevu a na malé kúsky nakrájanú klobásu. Restujeme cca 10 minút. Na predpripravené bravčové rezne dáme po 1 veľkej lyžici kapustovej zmesi a na to nadrobíme kúsky bryndze (množstvo podľa vašej chuti). Rezeň preložíme na polovicu a okraje zľahka zaklepeme tĺčikom na mäso do seba Kapsy obalíme v trojobale a vypražíme na dostatočnom množstve rozohriateho slnečnicového oleja (najprv prudko opečieme obe strany a potom už len na malom plameni necháme piecť). Podávame so zemiakovou kašou (a kto má rád kyslú kapustu, môže si dať viac orestovanej kapusty ako malú prílohu).

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Podobné recepty

Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Chrumkavá zemiaková baba

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Marinované kuracie rezne
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Marinované kuracie rezne

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Kuracie rezne s rýchlym zemiakovo-cibuľovým šalátom
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Kuracie rezne s rýchlym zemiakovo-cibuľovým šalátom

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2
Moravský vrabec originál recept
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Výborné kuracie medailónky
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Výborné kuracie medailónky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Jednoduché kura na smotane
Recept od prémiového používateľa
Videorecept

Podobné recepty

Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Chrumkavá zemiaková baba

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Marinované kuracie rezne
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Marinované kuracie rezne

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Kuracie rezne s rýchlym zemiakovo-cibuľovým šalátom
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Kuracie rezne s rýchlym zemiakovo-cibuľovým šalátom

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2
Moravský vrabec originál recept
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Výborné kuracie medailónky
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Výborné kuracie medailónky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Jednoduché kura na smotane
Recept od prémiového používateľa
Videorecept

Top kategórie

Obed

789 receptov

Dezert

670 receptov

Raňajky

328 receptov

Mäsité jedlá

324 receptov

Večera

676 receptov

Kuracie mäso

147 receptov

Lacné jedlá

480 receptov
Recipe author image David719

Bravčová plnená kapsa

Ak už bravčové, tak na tenko vyklepané karé plnené Slovenskými dobrotami!

65
Minút
3
Počet porcií
Recipe main image
Postup

Z bravčového karé narežeme hrubšie rezne, ktoré ešte pozdĺžne narežeme a otvoríme tak, aby sme dostali čo najväčšiu plochu. Rezne naklepeme na tenko, osolíme, okoreníme z oboch strán a môžeme aj potrieť tenkou vrstvou horčice V hrnci si na troche oleja opražíme na drobno nakrájanú cibuľu. Po 5 minútach pridáme kyslú kapustu bez nálevu a na malé kúsky nakrájanú klobásu. Restujeme cca 10 minút. Na predpripravené bravčové rezne dáme po 1 veľkej lyžici kapustovej zmesi a na to nadrobíme kúsky bryndze (množstvo podľa vašej chuti). Rezeň preložíme na polovicu a okraje zľahka zaklepeme tĺčikom na mäso do seba Kapsy obalíme v trojobale a vypražíme na dostatočnom množstve rozohriateho slnečnicového oleja (najprv prudko opečieme obe strany a potom už len na malom plameni necháme piecť). Podávame so zemiakovou kašou (a kto má rád kyslú kapustu, môže si dať viac orestovanej kapusty ako malú prílohu).

Ingrediencie
400
bravčové karé
soľ
mleté čierne korenie
2 pl
horčice
150 g
kyslej kapusty
1
červenú cibuľu
2 pl
slnečnicového oleja
1
kvalitnú klobásku (kľudne aj štipľavú)
1
bryndzu
hladká múka
vajíčko a strúhanku na trojobal
slnečnicový olej na vyprážanie