REKLAMA

Bravčová plnená kapsa

Ak už bravčové, tak na tenko vyklepané karé plnené Slovenskými dobrotami!

REKLAMA
20 × Bravčové karé – s omáčkou, plnené aj zapekané! Recepty, ktoré zbožňujeme

Recept nájdeš v tomto článku

20 × Bravčové karé – s omáčkou, plnené aj zapekané! Recepty, ktoré zbožňujeme

Ingrediencie

porcií
3
  • 400 bravčová panenka Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • 2 pl horčica Pridané do
  • 150 g kyslej kapusty Pridané do
  • 1 červenú cibuľu Pridané do
  • 2 pl slnečnicového oleja Pridané do
  • 1 kvalitnú klobásku (kľudne aj štipľavú) Pridané do
  • 1 bryndzu Pridané do
  • múka Pridané do
  • vajíčko a strúhanku na trojobal Pridané do
  • slnečnicový olej na vyprážanie Pridané do
REKLAMA

Postup

65 min.

Z bravčového karé narežeme hrubšie rezne, ktoré ešte pozdĺžne narežeme a otvoríme tak, aby sme dostali čo najväčšiu plochu. Rezne naklepeme na tenko, osolíme, okoreníme z oboch strán a môžeme aj potrieť tenkou vrstvou horčice V hrnci si na troche oleja opražíme na drobno nakrájanú cibuľu. Po 5 minútach pridáme kyslú kapustu bez nálevu a na malé kúsky nakrájanú klobásu. Restujeme cca 10 minút. Na predpripravené bravčové rezne dáme po 1 veľkej lyžici kapustovej zmesi a na to nadrobíme kúsky bryndze (množstvo podľa vašej chuti). Rezeň preložíme na polovicu a okraje zľahka zaklepeme tĺčikom na mäso do seba Kapsy obalíme v trojobale a vypražíme na dostatočnom množstve rozohriateho slnečnicového oleja (najprv prudko opečieme obe strany a potom už len na malom plameni necháme piecť). Podávame so zemiakovou kašou (a kto má rád kyslú kapustu, môže si dať viac orestovanej kapusty ako malú prílohu).

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4664 receptov

Mäsité jedlá

2197 receptov

Dezert

3579 receptov

Zaváranie

148 receptov

Mascarpone

335 receptov

Cestoviny

528 receptov

Lacné jedlá

1469 receptov

Večera

4375 receptov