Bravčová plnená kapsa

REKLAMA

Ak už bravčové, tak na tenko vyklepané karé plnené Slovenskými dobrotami!

  • 65Minút
  • 3Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
3
  • 400 bravčové karé Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • 2 pl horčice Pridané do
  • 150 g kyslej kapusty Pridané do
  • 1 červenú cibuľu Pridané do
  • 2 pl slnečnicového oleja Pridané do
  • 1 kvalitnú klobásku (kľudne aj štipľavú) Pridané do
  • 1 bryndzu Pridané do
  • hladká múka Pridané do
  • vajíčko a strúhanku na trojobal Pridané do
  • slnečnicový olej na vyprážanie Pridané do
REKLAMA

Postup

Z bravčového karé narežeme hrubšie rezne, ktoré ešte pozdĺžne narežeme a otvoríme tak, aby sme dostali čo najväčšiu plochu. Rezne naklepeme na tenko, osolíme, okoreníme z oboch strán a môžeme aj potrieť tenkou vrstvou horčice V hrnci si na troche oleja opražíme na drobno nakrájanú cibuľu. Po 5 minútach pridáme kyslú kapustu bez nálevu a na malé kúsky nakrájanú klobásu. Restujeme cca 10 minút. Na predpripravené bravčové rezne dáme po 1 veľkej lyžici kapustovej zmesi a na to nadrobíme kúsky bryndze (množstvo podľa vašej chuti). Rezeň preložíme na polovicu a okraje zľahka zaklepeme tĺčikom na mäso do seba Kapsy obalíme v trojobale a vypražíme na dostatočnom množstve rozohriateho slnečnicového oleja (najprv prudko opečieme obe strany a potom už len na malom plameni necháme piecť). Podávame so zemiakovou kašou (a kto má rád kyslú kapustu, môže si dať viac orestovanej kapusty ako malú prílohu).

Podobné recepty

Šťavnaté kuracie rezne v cestíčku
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Šťavnaté kuracie rezne v cestíčku

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2
Syrom a špenátom plnené kuracie prsia v trojobale
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčové karé so slaninkou a mozzarellou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Rýchle mleté rezne so syrom
Recept od prémiového používateľa
Chrumkavá zemiaková baba
Recept od prémiového používateľa
3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2

Chrumkavá zemiaková baba

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2
Bravčová panenka s horčičovou omáčkou
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčová panenka s horčičovou omáčkou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bryndzové halušky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Šťavnaté kuracie rezne v cestíčku
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2

Šťavnaté kuracie rezne v cestíčku

4.5
Hodnotenie: 4.5/5
Počet hodnotení: 2
Syrom a špenátom plnené kuracie prsia v trojobale
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčové karé so slaninkou a mozzarellou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Rýchle mleté rezne so syrom
Recept od prémiového používateľa
Chrumkavá zemiaková baba
Recept od prémiového používateľa
3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2

Chrumkavá zemiaková baba

3.0
Hodnotenie: 3.0/5
Počet hodnotení: 2
Bravčová panenka s horčičovou omáčkou
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bravčová panenka s horčičovou omáčkou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Dusená kyslá kapusta
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bryndzové halušky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Obed

1157 receptov

Mäsité jedlá

479 receptov

Kuracie mäso

196 receptov

Lacné jedlá

638 receptov

Raňajky

432 receptov

Večera

1000 receptov

Dezert

863 receptov

Pečivo

133 receptov
Recipe author image David719

Bravčová plnená kapsa

Ak už bravčové, tak na tenko vyklepané karé plnené Slovenskými dobrotami!

65
Minút
3
Počet porcií
Recipe main image
Postup

Z bravčového karé narežeme hrubšie rezne, ktoré ešte pozdĺžne narežeme a otvoríme tak, aby sme dostali čo najväčšiu plochu. Rezne naklepeme na tenko, osolíme, okoreníme z oboch strán a môžeme aj potrieť tenkou vrstvou horčice V hrnci si na troche oleja opražíme na drobno nakrájanú cibuľu. Po 5 minútach pridáme kyslú kapustu bez nálevu a na malé kúsky nakrájanú klobásu. Restujeme cca 10 minút. Na predpripravené bravčové rezne dáme po 1 veľkej lyžici kapustovej zmesi a na to nadrobíme kúsky bryndze (množstvo podľa vašej chuti). Rezeň preložíme na polovicu a okraje zľahka zaklepeme tĺčikom na mäso do seba Kapsy obalíme v trojobale a vypražíme na dostatočnom množstve rozohriateho slnečnicového oleja (najprv prudko opečieme obe strany a potom už len na malom plameni necháme piecť). Podávame so zemiakovou kašou (a kto má rád kyslú kapustu, môže si dať viac orestovanej kapusty ako malú prílohu).

Ingrediencie
400
bravčové karé
soľ
mleté čierne korenie
2 pl
horčice
150 g
kyslej kapusty
1
červenú cibuľu
2 pl
slnečnicového oleja
1
kvalitnú klobásku (kľudne aj štipľavú)
1
bryndzu
hladká múka
vajíčko a strúhanku na trojobal
slnečnicový olej na vyprážanie