REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Mo_U_c-XuG8JFx3EjK0P/218ea5fac15becdcfda126fad5837d.jpeg)
Bryndzové halušky s osmaženou cibuľkou
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
4
 - 300 g múka hladká
- 1 vajce
- 150 g strúhané surové zemiaky
- voda dávam od oka
- soľ
- bryndza
- kyslá smotana
- opečená cibuľka slaninka
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 50 min.
1. Krok 
  Očistené surové zemianky nastrúhame na jemno. Postupne pridávame múku a vodu tak, aby vzniklo riedke cesto lepkavej konzistencie. Ďalej pridajte vajce a lyžičku soli.
2. Krok 
  Do väčšieho hrnca dáme variť vodu. Keď voda v hrnci vrie, začneme robiť halušky. Sem tam zamiešame, aby sa neprichytili na dno hrnca. Keď halušky vyplávajú na povrch, chvíľu ich povaríme a vyberieme sitkom. Halušky zmiešame s bryndzou zmiešanou s trochou smotany a keď robím aj slaninku tak aj tuk z nej do nich dávam a na vrch dáme cibuľku alebo slaninku.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/jq3oJ2yx0Zbtam2mtp2s/b1dac434b5936777f08e2aa33e6346.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/C1_jysCNjMrwDo2Qy6HQ/17ee13066809cf743837248c78ef0f.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OeVWf3fACDJZnx3TurKO/db9c9466cb4d417438349d6c0d6d03.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/cWJPFybVXHxH3nfyyTFX/8f17d92638cf07f278e87daf54ed2f.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/_jsmV9D9R4ajDFKxEX8t/b8c830feef22fcba4d801cfa97c0c3.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/xjFMa06FotXsHbp98o7g/f4dc4aa3e323ddd0b8d60644931c8f.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/yNctwVsI67z1HyMHnt5V/67eb756a86d96d0f7112e227734ad64d.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/SBuLKU_AqE-hstTLUb_6/707c87606442a54b4e1a724bb4c1c1.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 