REKLAMA

Tradičné mäkké medovníky

Najlepší recept na medovníky aký som kedy vyskúšala.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
10
  • 65 dkg hladká múka Pridané do
  • 25 dkg práškového cukru Pridané do
  • 15 dkg palmarínu Pridané do
  • 15 dkg tekutého medu Pridané do
  • 2 vajce Pridané do
  • 2 žĺtko Pridané do
  • 5 polievková lyžica mlieka Pridané do
  • 2 kl kypriaci prášok Pridané do
  • 1 korenie na medovníčky Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

60 min.
1. Krok

Všetky ingrediencie, ktoré som uviedla v recepte spolu len zmiešame. Palmarin by sme mali mať vytiahnutý vonku aby sa nám s ním dobre pracovalo.

2. Krok

Vznikne nám krásne cesto, ktoré zabalíme do fólie a dáme si ho do druhého dňa do chladničky.

3. Krok

Cesto na druhý deň vyberieme a vyvaľkáme. Z cesta vykrajujeme rôzne tvary medovníčkov.

4. Krok

Uložíme si ich na papier na pečenie a pečieme vo vyhriatej rúre na 180 stupňov 7 minút aby nám nezhoreli.

5. Krok

Vychladnuté zdobíme podľa našej fantázie.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1404 receptov

Obed

4469 receptov

Mäsité jedlá

2125 receptov

Patizón

11 receptov

Pre diabetikov

632 receptov

Mascarpone

327 receptov