REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/srYUH1yQX7c6YXfqQPie/77bc2752cedd2ef8b130f10816222d.jpeg)
Tart - orechy, mak, tvaroh, ríbezle
Tart v spojení kombinácie rôznych chutí a s využitím ríbezlí, ktoré sú za mňa oveľa lepšie v koláči ako samotné.
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
1.vrstva
- 100 g rozmixované ovsené vločky
- 80 g Mleté vlašské orechy
- 40 g kokosová múka
- 70 g maslo
- 1 pl Med
2.vrstva
- 150 g mletý mak
- 50 g ríbezľový džem
- 4 pl teplé mlieko
- 1⁄2 balenia vanilínový cukor
3.vrstva
- 250 g hrudkovitý tvaroh
- 200 g kyslá smotana
- 1 ks vajce
- 1⁄2 balenia vanilínový cukor
- 1 pl Med
- 2 pl pudingový prášok vanilka
4.vrstva
- 300 g očistené ríbezle
- 1 pl múka
- 1 pl pudingový prášok
- 1 balenia vanilínový cukor
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
REKLAMA
Postup
30 min.
1. Krok
Na každú vrstvu len jednoducho všetko zmiešame.
2. Krok
Na spodok formy na tart roztlačíme po celom dne orechovú zmes. Na ňu rozložíme a popritláčame makovú zmes. Následne rozotrieme tvarohovú zmes. Nakoniec na vrch pridáme ríbezľovú časť.
3. Krok
Dáme piecť do rúry vyhriatej na 180 stupňov.