REKLAMA

Ratatouille

40 min

Úprimne, aj ja som si myslela, že jedlo zložené iba zo zeleniny nemôže byť také dobré ako keď máme na tanieri mäso, ale opak je pravdou. Ratatouille sa stalo jedným z jedál, ktoré budem variť pravidelne.

40 min
Ako pripraviť cviklu? Tieto recepty využívajú potenciál červenej repy naplno

Recept nájdeš v tomto článku

Ako pripraviť cviklu? Tieto recepty využívajú potenciál červenej repy naplno

Ingrediencie

porcií
4
  • 2 ks uvarená cvikla Pridané do
  • 3 ks paradajka Pridané do
  • 1 ks žltá paprika Pridané do
  • 1 ks cuketa Pridané do
  • 150 g paradajkový pretlak Pridané do
  • 3 strúčiky cesnak Pridané do
  • 2 ks červená cibuľa Pridané do
  • soľ Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • provensálske bylinky Pridané do
  • olivový olej Pridané do
REKLAMA
Ako pripraviť cviklu? Tieto recepty využívajú potenciál červenej repy naplno

Recept nájdeš v tomto článku

Ako pripraviť cviklu? Tieto recepty využívajú potenciál červenej repy naplno

Postup

1. Krok

Zeleninu si nakrájame na kolieska.

2. Krok

Na dno zapekacej misy dáme paradajkový pretlak, pridáme pretlačený cesnak, soľ a čierne korenie a všetko spolu premiešame.

3. Krok

Zmes necháme trochu prebublať na slabšom plameni a uhladíme.

4. Krok

Zeleninu striedavo kladieme do zapekacej misy čo najbližšie k sebe, kým ju celý nezaplníme.

5. Krok

Nakoniec všetko pokvapkáme olejom, dochutíme soľou a dáme piecť do vopred vyhriatej rúry na 200°C na 20-25 minút.

6. Krok

Podávame s celozrnným pečivom.

Komentáre (1)

Galina 22. 5. 2021

Vyzerá luxusne

Podobné recepty

Zeleninové ratatouille

Ak chcem pripraviť rýchly a zdravý obed pre svoju rodinu, pripravím zeleninové ratatouille - vyskúšajte ho aj vy!

Francúzska klasika Ratatouille preslávená Disney rozprávkou

I keď treba povedať, že Ratatouille vo Francúzsku často nepodávajú takto lákavo, my sme ho ochutnali ako súčasť domácej kuchyne jednej pani v Nice a vyzeralo to ako naše lečo s francúzskym nádychom.

Francúzske ratatouille original recept

Jednoduchý a najlepší recept na ratatouille.

Pečené gnocchi so zeleninou

Jednoduchý a rýchly recept na pečené gnocchi, ktoré sú skombinované s tou najobľúbenejšou letnou zeleninou a chutným talianskym korením. Tento recept je jednoduchý, zdravý a naozaj zasýti!

Svieži letný šalát

Chutný, svieži zeleninový šalát s mozzarellou a zelenými olivami.

Farebný cestovinový šalát

Tradičný cestovinový šalát s množstvom zeleniny.
TASTElist
TASTElist
Náhľad receptu Svieži uhorkový šalát s quinoou a mätou
Videorecept

Svieži uhorkový šalát s quinoou a mätou

Jednoduchý šalát s quinoou je plný vitamínov a skvelých chutí. Vyskúšajte si pripraviť túto sviežu verziu s limetkovo-citrónovým dresingom.

Podobné recepty

Zeleninové ratatouille

Ak chcem pripraviť rýchly a zdravý obed pre svoju rodinu, pripravím zeleninové ratatouille - vyskúšajte ho aj vy!

Francúzska klasika Ratatouille preslávená Disney rozprávkou

I keď treba povedať, že Ratatouille vo Francúzsku často nepodávajú takto lákavo, my sme ho ochutnali ako súčasť domácej kuchyne jednej pani v Nice a vyzeralo to ako naše lečo s francúzskym nádychom.

Francúzske ratatouille original recept

Jednoduchý a najlepší recept na ratatouille.

Pečené gnocchi so zeleninou

Jednoduchý a rýchly recept na pečené gnocchi, ktoré sú skombinované s tou najobľúbenejšou letnou zeleninou a chutným talianskym korením. Tento recept je jednoduchý, zdravý a naozaj zasýti!

Svieži letný šalát

Chutný, svieži zeleninový šalát s mozzarellou a zelenými olivami.

Farebný cestovinový šalát

Tradičný cestovinový šalát s množstvom zeleniny.
TASTElist
TASTElist
Náhľad receptu Svieži uhorkový šalát s quinoou a mätou
Videorecept

Svieži uhorkový šalát s quinoou a mätou

Jednoduchý šalát s quinoou je plný vitamínov a skvelých chutí. Vyskúšajte si pripraviť túto sviežu verziu s limetkovo-citrónovým dresingom.

Top kategórie

Obed

1931 receptov

Mäsité jedlá

884 receptov

Kuracie mäso

319 receptov

Rýchle jedlá

763 receptov

Dezert

1388 receptov

Lacné jedlá

911 receptov

Torty

130 receptov

Cestoviny

194 receptov