Zeleninové jedlá

Recepty na prípravu zeleninových jedál

2314 receptov

Zoznámte sa! Toto sú naše recepty z kategórie Zeleninové jedlá – vhodné na rôzne príležitosti. Máme pre vás zbierku 2314 receptov, ktoré spestria váš jedálniček. Na nasledujúce recepty z kategórie Zeleninové jedlá si vyhraďte čas - 1440 minút. Pri každom recepte nájdete po rozkliknutí uvedený presnejší údaj o dĺžke prípravy a počte porcií. Pozrite si napríklad naše obľúbené recepty - Najlepšie langoše z cesta z chladničky, Najlepšie zemiakové placky s chrumkavým povrchom, Domáca kysnutá parená knedľa, Najlepšia zaváraná cvikla - ako stvorené pre milovníkov dobrého jedla. Dobrú chuť!

Stanula
Stanula
Náhľad receptu Šparglová omáčka
Fotorecept

Šparglová omáčka

Omáčka je dobrá voľba k pečenému mäsu,alebo len tak k zemiakom, ryži aj k cestovinám.
Stanula
Stanula
Náhľad receptu Špenátová polievka z mrazeného špenátu
Fotorecept

Špenátová polievka z mrazeného špenátu

Lacná špenátová polievka z mrazeného špenátu je chutná, krémová,jednoducho a rýchlo uvarená. Recept pre celú rodinu.
Mis-Mas
Mis-Mas
Náhľad receptu Špargľová krémová polievka
Fotorecept

Špargľová krémová polievka

ŠPARGĽOVÁ KRÉMOVÁ POLIEVKA ➡️ celkom jednoduchý recept, ktorý zachutí celej rodine a je plný vitamínov. Jej príprava vám zaberie len polhodinu. Pripravte si ju teraz, kým je špargľové obdobie. 😁

Hlivový perkelt so špenátovými haluškami

Hlivový perkelt s cibuľou a mletou paprikou, podávaný s haluškami zo špenátu, vajec a múky – chutné a sýte vegetariánske jedlo.
Mis-Mas
Mis-Mas
Náhľad receptu Krémová polievka z karfiolových listov
Fotorecept

Krémová polievka z karfiolových listov

Krémová polievka z karfiolových listov ➡️ je skvelým spôsobom, ako zužitkovať úplne celý karfiol. Polievka je hustá a plná vitamínov. Zároveň prispejete k redukcii potravinového odpadu.
Cesminaz
Cesminaz
Náhľad receptu Špagety so sviežou smotanovou omáčkou bez varenia
Videorecept

Špagety so sviežou smotanovou omáčkou bez varenia

Rýchle, jednoduché a aj velmi zdravé jedlo za pár minút❤️

Cestoviny s pestom

Cestoviny s pestom sú klasikou talianskej kuchyne, ktorá spája jemnú chuť čerstvej bazalky, kvalitného olivového oleja a parmezánu. Perfektná voľba pre ľahký obed či večeru, ktorá poteší každého milovníka stredomorských chutí.

Dvojfarebné plnené vajíčka

Vyskúšajte niečo netradičné

Minichlebíčky - očká

Očká, jednohubky, minichlebíčky, na názve vlastne nezáleží, na chuti však áno.

Paradajkovo-mozzarellové jednohubky

Paradajky, mozzarella a bazalka je osvedčená kombinácia, ktorá skvele funguje aj v jednoduchých a ľahkých jednohubkách. Stačí ich ochutiť balzamikovým octom a olivovým olejom a výborné pohostenie pre priateľov je na svete.
REKLAMA