Jablková štrúdľa

Jablková štrúdľa

REKLAMA

Klasika, ktorá nikdy neomrzí. Sladká, šťavnatá jablková štrúdľa.

  • 55Minút
  • 10Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
10
  • 1 bal lístkové cesto Pridané do
  • 5 ks jabĺk Pridané do
  • 2 pl práškový cukor Pridané do
  • 1 pl mletá škorica Pridané do
  • 1 bal vanilkový cukor Pridané do
  • 1 ks vajce Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

POSTUP: Lístkové cesto rozbalíme. Jablká nastrúhame na strúhadle a poukladáme na cesto.

2. Krok

Posypeme práškovým a vanilkovým cukrom, následne mletou škoricou.

3. Krok

Cesto zrolujeme, poprepichujeme vidličkou a potrieme vajíčkom.

4. Krok

Pečieme na 180 stupňov približne 40 minút.

5. Krok

SERVIROVANIE: Štrúdľu nakrájame na pásiky, posypeme práškovým cukrom a podávame. Veľmi dobre chutí spolu s horúcim čajom alebo kávou.

6. Krok

„Kým sa vy pýtate, ako sa jablko dostalo na strom, tak už ho medzitým niekto odtrhol.“ - Friedrich Rückert

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

5.0

Odporúčam!

Podobné recepty

Jablkový mrežovník
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Jablkový mrežovník

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Jablkovo - škoricové slimáky
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Jablkovo - škoricové slimáky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Šťavnatý ryžový nákyp
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Šťavnatý ryžový nákyp

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Makovo - višňové lístkové slimáky
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Makovo - višňové lístkové slimáky

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2

Jablkovo- tvarohová štrúdľa so slaným karamelom a orechmi

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2
Lístkujúce syrové pagáčiky
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Lístkujúce syrové pagáčiky

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2
Vajíčková pomazánka
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Vajíčková pomazánka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Koláč lenivej gazdinky
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Koláč lenivej gazdinky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

Jablkový mrežovník
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Jablkový mrežovník

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Jablkovo - škoricové slimáky
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Jablkovo - škoricové slimáky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Šťavnatý ryžový nákyp
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Šťavnatý ryžový nákyp

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Makovo - višňové lístkové slimáky
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Makovo - višňové lístkové slimáky

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2

Jablkovo- tvarohová štrúdľa so slaným karamelom a orechmi

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2
Lístkujúce syrové pagáčiky
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Lístkujúce syrové pagáčiky

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2
Vajíčková pomazánka
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Vajíčková pomazánka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Koláč lenivej gazdinky
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Koláč lenivej gazdinky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Obed

793 receptov

Dezert

681 receptov

Raňajky

330 receptov

Mäsité jedlá

325 receptov

Večera

679 receptov

Lacné jedlá

483 receptov

Cestoviny

110 receptov
Recipe author image Cooking_with_Moni

Jablková štrúdľa

Klasika, ktorá nikdy neomrzí. Sladká, šťavnatá jablková štrúdľa.

55
Minút
10
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

POSTUP: Lístkové cesto rozbalíme. Jablká nastrúhame na strúhadle a poukladáme na cesto.

2. Krok

Posypeme práškovým a vanilkovým cukrom, následne mletou škoricou.

3. Krok

Cesto zrolujeme, poprepichujeme vidličkou a potrieme vajíčkom.

4. Krok

Pečieme na 180 stupňov približne 40 minút.

5. Krok

SERVIROVANIE: Štrúdľu nakrájame na pásiky, posypeme práškovým cukrom a podávame. Veľmi dobre chutí spolu s horúcim čajom alebo kávou.

6. Krok

„Kým sa vy pýtate, ako sa jablko dostalo na strom, tak už ho medzitým niekto odtrhol.“ - Friedrich Rückert

Ingrediencie
1 bal
lístkové cesto
5 ks
jabĺk
2 pl
práškový cukor
1 pl
mletá škorica
1 bal
vanilkový cukor
1 ks
vajce