REKLAMA

Ingrediencie

počet porcií 3
  • mrkva
  • paradajky
  • paprika červená
  • stonka zeleru
  • cuketa
  • mletá červená paprika sladká
  • kmín
  • tymián
  • 250 červená šošovica
  • parmezán
REKLAMA

Postup

1. Krok

Na panvici orestujte cibuľku do zlatista. Pridajte pretlačený cesnak, korenie, 2-3 vetvičky čerstvého tymianu, nakrájanú mrkvu, zeler a papriku. A restujte asi 10 minút.

2. Krok

Pridajte nakrájané paradajky, cukety a restujte ďalších 20 - 25 minút.

REKLAMA
3. Krok

Vyberte vetvičky tymianu a vmiešajte červenú šošovicu. Celú zmes stále miešajte, kým nebude šošovica akurát a potom nakrátko zapečte v jánskej mise, posypané parmezánom.

Hodnotenia (1)

5.0
15 days ago

Tento recept je výborný, super podaný a aj nafotený.

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie