REKLAMA
   
Včelie úle s pudingom
Ďalší recept na včelie úliky v mojom podaní.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
30
 Základ
- 100 g piškóty
 - 70 g mleté mandle
 - 30 g proteín
 - 30 g kakao
 - 60 g jablková výživa bez cukru
 - 20 g maslo
 - 1 pl Arašidové maslo
 - 1 pl Med
 
Plnka
- 30 g puding Sugar Free vanilka allnutrition
 - 1 pl jemný tvaroh
 - podľa potreby Vriaca voda
 - 30 cca ks piškóty
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 30 min.
1. Krok 
  Piškóty rozmixujeme. Pridáme zvyšné ingrediencie a vymiešame cesto.
2. Krok 
  Pudingový prášok zalejeme vodou a rozmiešame. Vodu prilievame postupne, podľa konzistencie. Kým nám nevznikne mierne hustý puding. K nemu primiešame tvaroh. Plnku dáme do cukrárskeho vrecka.
3. Krok 
  Po častiach odoberáme zo základného cesta a natlačíme ho do formičky na úle. Do stredu urobíme dierku a naplníme plnkou. Prikryjeme piškótou, formičku otvoríme a vyklopíme úlik. Takto postupujeme, kým neminieme celé cesto. Z daného množstva mi vyšlo 31ks.