REKLAMA

Tuniak na rukole

Tuniak servírovaný na rukole a pestrofarebnej zelenine ulahodí nielen chuti ale aj očiam.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
1

Suroviny

  • 300 g tuniak Pridané do
  • 2 pl olivový olej Pridané do
  • 12 čl zázvor Pridané do
  • 1 ks strúčiky cesnaku Pridané do
  • 2 čl tekuté ochucovadlo Podravka NATUR Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • soľ Pridané do
  • tymián Pridané do
  • chili paprička Pridané do

Na šalát

  • 1 ks žltá paprika Pridané do
  • 100 g paradajky cherry Pridané do
  • 2 pl olivový olej Pridané do
  • 40 g rukola Pridané do
  • 2 ks vajcia Pridané do
REKLAMA

Postup

25 min.
1. Krok

Na panvici rozohrejte 2 lyžice oleja a pridajte na kocky nakrájaného tuniaka.

2. Krok

Opečte zo všetkých strán (za občasného premiešania), aby tuniak bol na povrchu hnedý a v strede ružový.

3. Krok

Vyberte tuniaka, zľahka osoľte a posypte čerstvým mletým čiernym korením. Pridajte zázvor, pretlačený cesnak, tymian, tekuté ochucovadlo a nasekané chilli. Nechajte odležať.

4. Krok

Na rovnakej panvici rozohrejte olivový olej a pridajte papriku nakrájanú na kocky. Krátko opečte a pridajte paradajky nakrájané na polovicu.

5. Krok

Na servírovací tanier dajte rukolu, opečenú zeleninu a tuniaka. Pridajte uvarené vajíčka prekrojené na polovice. Na záver ešte pokvapkajte tekutým ochucovadlom.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Vianočné

275 receptov

Obed

5000 receptov

Mäsité jedlá

2300 receptov

Na panvici

1290 receptov

Dezert

3887 receptov

Večera

4724 receptov

Kuracie mäso

803 receptov

Pre diabetikov

632 receptov