Španielsky vtáčik na hríboch
Tento recept sa varí viacerými spôsobmi, ja som si ho trodku upravila podľa seba.
Ingrediencie
- 890 g hovädzie mäso
 - 2 pl horčica
 - 130 g klobáska
 - 60 g slaninka domáca
 - 1 mrkva
 - 1⁄2 paprika kápia
 - 3 kyslé uhorky
 - 3 vajce na tvrdo
 - 1 Cibuľa
 - 2 pl olej
 - 1050 voda
 - 1 pl múka špaldová celozrnná
 - 1 pl kečup
 - soľ
 - mletá paprika sladká
 - drvená rasca
 - mleté čierne korenie
 - vegeta nemusí byť
 - 15 g sušené hríby
 
Najnovšie letáky
Postup
Mäsko narežeme na plátky a vyklepeme. Posypeme korením a soľou. Natrieme horčicou a naplníme plnkou slaninka, uhorka vajko,mrkva,klobása a paprika .Zrolujeme,ja nerada používam ihlice tak som rolky stiahla bielou niťou.
Na pekáčik poprášený olejom dáme mäsko a zo všetkých strán opečieme.
V hrnci na kvapke oleja a ak nám zostane kúsok slaninky či klobásky opečieme a osmahneme na drobno nakrájanú cibuľu.Pridáme rolky podlejeme vodou pridáme koreniny a soľ a varíme zakryté sem tam premiešame a podlejeme vodou.
Počas varenia pridáme kečup,múku rozmiešanú vo vode a hríby ktoré sme na chvíľku namočili.Varíme zakryté až do zmäknutia mäsa.
Nakoniec dochutíme a môžeme podávať s ryžou.