Minestrone s parmezánovými lupienkami

Minestrone s parmezánovými lupienkami

  • 60Minút
  • 7Počet porcií

Ingrediencie

počet porcií 7
  • Infinity cuketa
  • podľa chuti soľ a korenie
  • Infinity nastrúhaného parmezánu
  • Infinity pl umytej a najemno nasekanej bazalky
  • Infinity pl umytej a najemno nasekanej petržlenovej vňate
  • Infinity drobných cestovín
  • Infinity paradajky nakrájané na kocky
  • Infinity predvarenej bielej fazule
  • Infinity fazuľové lusky
  • Infinity mrkva
  • Infinity zemiak
  • Infinity kocky slepačieho bujónu
  • Infinity voda
  • Infinity cesnak
  • Infinity údenej slaniny nakrájanej na kúsky
  • Infinity pl olivový olej
  • Infinity koreň zeleru
  • Infinity cibuľa

Postup

1. Krok

Mrkvu, cibuľu a cesnak očistíme a nakrájame na kocky. Kúsky zeleniny vložíme do hrnca a jemne ich opražíme na olivovom oleji.

2. Krok

Do hrnca pridáme kúsky slaniny, cesnak, vodu, kocky bujónu, soľ a korenie. Varíme približne 8 minút.

3. Krok

Následne do zmesi pridáme očistené zemiaky a cuketu, ktoré sme nakrájali na kocky. So zemiakmi a cuketou do hrnca pridáme zelenú fazuľku nakrájanú na drobné kúsky. Varíme 20 minút.

4. Krok

Ku konci varenia do polievky pridáme bielu fazuľu, paradajky, cestoviny, bazalku a nasekanú petržlenovú vňať. Dovárame približme 10 minút, podľa typu cestovín, ktoré sme na tento recept zvolili.

5. Krok

Parmezánové lupienky: nastrúhaný parmezán nasypeme v tenkej vrstve na papier na pečenie. Pečieme ho pri teplote 180°C približne 6 minút. Syr počas pečenia stále kontrolujeme, aby nezhnedol.

6. Krok

Polievku servírujeme okamžite po dovarení dozdobenú pestom a parmezánovými lupienkami.

Pridaj komentár a hodnotenie

Profilová fotka používateľa
0 / 255

Hodnotenia (10)

4.7

Zdieľaj recept s ostatnými

Podobné recepty

Top kategórie