Minestrone s parmezánovými lupienkami

REKLAMA
  • 60Minút
  • 7Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
7
  • 100 g mrkva Pridané do
  • 1 cibuľa Pridané do
  • 1 koreň zeleru Pridané do
  • 12 pl olivový olej Pridané do
  • 150 g údenej slaniny nakrájanej na kúsky Pridané do
  • 1 cesnak Pridané do
  • 1.3 l voda Pridané do
  • 2 kocky slepačieho bujónu Pridané do
  • 100 g zemiak Pridané do
  • 150 g cuketa Pridané do
  • 150 g fazuľové lusky Pridané do
  • 200 g predvarenej bielej fazule Pridané do
  • 2 paradajky nakrájané na kocky Pridané do
  • 150 g drobných cestovín Pridané do
  • 3 pl umytej a najemno nasekanej petržlenovej vňate Pridané do
  • 3 pl umytej a najemno nasekanej bazalky Pridané do
  • 100 g nastrúhaného parmezánu Pridané do
  • podľa chuti soľ a korenie Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Mrkvu, cibuľu a cesnak očistíme a nakrájame na kocky. Kúsky zeleniny vložíme do hrnca a jemne ich opražíme na olivovom oleji.

2. Krok

Do hrnca pridáme kúsky slaniny, cesnak, vodu, kocky bujónu, soľ a korenie. Varíme približne 8 minút.

3. Krok

Následne do zmesi pridáme očistené zemiaky a cuketu, ktoré sme nakrájali na kocky. So zemiakmi a cuketou do hrnca pridáme zelenú fazuľku nakrájanú na drobné kúsky. Varíme 20 minút.

4. Krok

Ku konci varenia do polievky pridáme bielu fazuľu, paradajky, cestoviny, bazalku a nasekanú petržlenovú vňať. Dovárame približme 10 minút, podľa typu cestovín, ktoré sme na tento recept zvolili.

5. Krok

Parmezánové lupienky: nastrúhaný parmezán nasypeme v tenkej vrstve na papier na pečenie. Pečieme ho pri teplote 180°C približne 6 minút. Syr počas pečenia stále kontrolujeme, aby nezhnedol.

6. Krok

Polievku servírujeme okamžite po dovarení dozdobenú pestom a parmezánovými lupienkami.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Podobné recepty

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Minestrone polievka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Krémové cuketové cestoviny
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Krémové cuketové cestoviny

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2

Lasagne s mletým mäsom

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Bolonské špagety

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Špagety s mäsovými guličkami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Boršč

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rýchle penne cestoviny

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Čičmanská pochúťka
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Čičmanská pochúťka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Minestrone polievka

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Krémové cuketové cestoviny
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Krémové cuketové cestoviny

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2

Lasagne s mletým mäsom

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Bolonské špagety

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2

Špagety s mäsovými guličkami

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 2
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Boršč

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Rýchle penne cestoviny

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Čičmanská pochúťka
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Čičmanská pochúťka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Obed

790 receptov

Dezert

670 receptov

Raňajky

328 receptov

Večera

676 receptov

Mäsité jedlá

324 receptov

Kuracie mäso

147 receptov

Lacné jedlá

480 receptov
Recipe author image TASTElist

Minestrone s parmezánovými lupienkami

60
Minút
7
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Mrkvu, cibuľu a cesnak očistíme a nakrájame na kocky. Kúsky zeleniny vložíme do hrnca a jemne ich opražíme na olivovom oleji.

2. Krok

Do hrnca pridáme kúsky slaniny, cesnak, vodu, kocky bujónu, soľ a korenie. Varíme približne 8 minút.

3. Krok

Následne do zmesi pridáme očistené zemiaky a cuketu, ktoré sme nakrájali na kocky. So zemiakmi a cuketou do hrnca pridáme zelenú fazuľku nakrájanú na drobné kúsky. Varíme 20 minút.

4. Krok

Ku konci varenia do polievky pridáme bielu fazuľu, paradajky, cestoviny, bazalku a nasekanú petržlenovú vňať. Dovárame približme 10 minút, podľa typu cestovín, ktoré sme na tento recept zvolili.

5. Krok

Parmezánové lupienky: nastrúhaný parmezán nasypeme v tenkej vrstve na papier na pečenie. Pečieme ho pri teplote 180°C približne 6 minút. Syr počas pečenia stále kontrolujeme, aby nezhnedol.

6. Krok

Polievku servírujeme okamžite po dovarení dozdobenú pestom a parmezánovými lupienkami.

Ingrediencie
100 g
mrkva
1
cibuľa
1
koreň zeleru
12 pl
olivový olej
150 g
údenej slaniny nakrájanej na kúsky
1
cesnak
1.3 l
voda
2 kocky
slepačieho bujónu
100 g
zemiak
150 g
cuketa
150 g
fazuľové lusky
200 g
predvarenej bielej fazule
2
paradajky nakrájané na kocky
150 g
drobných cestovín
3 pl
umytej a najemno nasekanej petržlenovej vňate
3 pl
umytej a najemno nasekanej bazalky
100 g
nastrúhaného parmezánu
podľa chuti
soľ a korenie