Mandľový tart s Panna cottou a jahodovým pyré

Mandľový tart s Panna cottou a jahodovým pyré

35 min
REKLAMA
35 min
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
13

Korpus

  • 150 g mandľovej múky Pridané do
  • 130 g kokosu Pridané do
  • 135 g masla Pridané do
  • 3 pl kokosového cukru Pridané do

Krém

  • Panna Cotta Pridané do

Jahodové pyré

  • 350 g jahody Pridané do
  • podľa chuti cukor Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Maslo si rozpustíme, pridáme k nemu ostatné suroviny. Túto zmes zatlačíme do formy s priemerom 23cm a dáme piecť na 180°C, 12 minút. Necháme vychladnúť.

2. Krok

Panna Cotu pripravíme podľa návodu.

3. Krok

Jahody podusíme s troškou cukru a vymixujeme dohladka.

4. Krok

Na vychladnutý korpus dáme uvarenú Panna Cotu a na ňu rovnomerne vylejeme jahodovej pyré. Necháme vychladnúť a dáme stuhnúť do chladničky.

Podobné recepty

Podobné recepty

Top kategórie

Mäsité jedlá

570 receptov

Obed

1322 receptov

Lacné jedlá

695 receptov

Kuracie mäso

223 receptov

Raňajky

478 receptov

Pre diabetikov

602 receptov

Dezert

961 receptov

Večera

1143 receptov