Mandľový tart s Panna cottou a jahodovým pyré

Mandľový tart s Panna cottou a jahodovým pyré

35 min
3
REKLAMA
35 min
3
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
13

Korpus

  • 150 g mandľovej múky Pridané do
  • 130 g kokosu Pridané do
  • 135 g masla Pridané do
  • 3 pl kokosového cukru Pridané do

Krém

  • Panna Cotta Pridané do

Jahodové pyré

  • 350 g jahody Pridané do
  • podľa chuti cukor Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Maslo si rozpustíme, pridáme k nemu ostatné suroviny. Túto zmes zatlačíme do formy s priemerom 23cm a dáme piecť na 180°C, 12 minút. Necháme vychladnúť.

2. Krok

Panna Cotu pripravíme podľa návodu.

3. Krok

Jahody podusíme s troškou cukru a vymixujeme dohladka.

4. Krok

Na vychladnutý korpus dáme uvarenú Panna Cotu a na ňu rovnomerne vylejeme jahodovej pyré. Necháme vychladnúť a dáme stuhnúť do chladničky.

Podobné recepty

Podobné recepty

Top kategórie

Pečivo

219 receptov

Obed

1692 receptov

Lacné jedlá

856 receptov

Kuracie mäso

286 receptov

Dezert

1180 receptov

Mäsité jedlá

754 receptov

Cestoviny

179 receptov

Pečenie

1427 receptov