REKLAMA
Mandľový tart s Panna cottou a jahodovým pyré

Mandľový tart s Panna cottou a jahodovým pyré

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
13

Korpus

  • 150 g mandľová múka Pridané do
  • 130 g kokos Pridané do
  • 135 g maslo Pridané do
  • 3 pl kokosového cukru Pridané do

Krém

  • Panna Cotta Pridané do

Jahodové pyré

  • 350 g jahoda Pridané do
  • podľa chuti cukor Pridané do
REKLAMA

Postup

35 min.
1. Krok

Maslo si rozpustíme, pridáme k nemu ostatné suroviny. Túto zmes zatlačíme do formy s priemerom 23cm a dáme piecť na 180°C, 12 minút. Necháme vychladnúť.

2. Krok

Panna Cotu pripravíme podľa návodu.

3. Krok

Jahody podusíme s troškou cukru a vymixujeme dohladka.

4. Krok

Na vychladnutý korpus dáme uvarenú Panna Cotu a na ňu rovnomerne vylejeme jahodovej pyré. Necháme vychladnúť a dáme stuhnúť do chladničky.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov