REKLAMA
Kuracie soté na mexický spôsob
Chutné kuracie soté na mexický spôsob, ktoré si zamiluje celá rodina. Jednoduchá a rýchla príprava. Na prípravu si vystačíte so surovinami, ktoré sa bežne vyskytujú v každej kuchyni. Vyskúšajte a neľutujete!
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
6
- 400 g kuracie prsia
- 420 g fazuľa v paradajkovej omáčke
- 200 g kukurica v konzerve
- 3 polievková lyžica paradajkový pretlak
- 1⁄2 čajová lyžička mletá paprika - sladká
- 1⁄2 čajová lyžička mletá paprika - ostrá
- 3 strúčiky cesnak
- soľ
- mleté čierne korenie
- olivový olej
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
20 min.
Kuracie prsia očistíme a nakrájame na tenké pásiky. Osolíme okoreníme a prudko opečieme na olivovom oleji. Pridáme mletú červenú papriku a opečieme tak aby paprika nezhorela. Potom pridáme pretlačený cesnak, fazuľu z konzervy, kukuricu a paradajkový pretlak. Podlejeme vodou. Dochutíme soľou a korením a necháme dusiť asi 15 minúť. Môžeme podávať s ryžou, tarhoňou, kuskusom alebo inou prílohou.
Komentáre (2)
Dnes som váš recept vyskúšala a je fantastický odporúčam. :)
Dobrý, fazuľu aj so so šťavou?