REKLAMA
   
Koláč s broskyňami
Keď máme sezónne ovocie, okrem samotného jedenia, ho rada zužitkujem i do nejakého nového koláčika. Tento s broskyňami
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
10
 - 4 ks broskyne
 - 2 ks vajcia
 - 60 g cukor
 - 30 g javorový sirup
 - 40 g maslo
 - 100 g celozrnná špaldová múka
 - 20 g kokosová múka
 - 30 g čokoládový proteín
 - 10 g kakao
 - Štipka soli
 - 1⁄2 čl škorica
 - 1 čl prášok do pečiva
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 30 min.
Vajcia s cukrom a sirupom vyšľaháme. 3 broskyne rozmixujeme a jednu nakrájame na plátky. Suché ingrediencie spolu zmiešame. K vyšľahaným vajíčkam prišľaháme roztopené maslo. Primiešame rozmixované broskyne a nakoniec vmiešame suchú zmes. Cesto rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie, na vrch poukladáme plátky broskyne a dáme piecť do rúry vyhriatej na 170 stupňov. Pečieme pol hodinu.