dní
hod.
min.

Kakaový lavaš s mascarpone a jahodami

REKLAMA

Skvelý, rýchly dezert

  • 20Minút
  • 5Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
5
  • 1/3 plátu lavaša
  • 250 čerstvých jahôd
  • čl agaru
  • pl kokosového cukru
  • 50 gaštanového pyré
  • 100 mascarpone
  • 20 ml smotany na šľahanie
  • čl vanilkovej pasty
REKLAMA

Postup

Plát kakaového lavaša rozstrihneme na menšie kocky, ja som dávala do jednej taštičky 2 “kocky”. Medzičasom si jahody nakrájame na malé kúsky, pridáme kokosový cukor a povaríme cca 5-7minút a pridáme agar. Zvlášť si vyšľaháme mascarpone so smotanou a gaštanovým pyré, odložíme do chladničky na 15minút. Lavaš pečieme 10min do chrumkava. Dávkujeme: 1. vrstva - jahody 2. vrstva - gaštanový krém s vanilkou Ozdobíme, podávame. Dobrú chuť ❤️

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (2)

4.5
2 months ago

som rada, že si ma inšpirovala čo dnes pripraviť :-)

4 months ago

Môžem len odporúčať :-)

Top kategórie