:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/8WRwIcJMDRS5C9b2HGCq/2fb2e2115b618f44af7777728e0f8a80.jpeg)
Kakaový lavaš s mascarpone a jahodami
20 min
2
REKLAMA
Skvelý, rýchly dezert
20 min
2
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
5
- 0.3 plátu lavaša
- 250 g čerstvých jahôd
- 1 čl agaru
- 1 pl kokosového cukru
- 50 g gaštanového pyré
- 100 g mascarpone
- 20 ml smotany na šľahanie
- 2 čl vanilkovej pasty
Najnovšie letáky
REKLAMA
Postup
1. Krok
Plát kakaového lavaša rozstrihneme na menšie kocky, ja som dávala do jednej taštičky 2 “kocky”. Medzičasom si jahody nakrájame na malé kúsky, pridáme kokosový cukor a povaríme cca 5-7minút a pridáme agar. Zvlášť si vyšľaháme mascarpone so smotanou a gaštanovým pyré, odložíme do chladničky na 15minút. Lavaš pečieme 10min do chrumkava.
2. Krok
Dávkujeme: 1. vrstva - jahody 2. vrstva - gaštanový krém s vanilkou. Ozdobíme, podávame. Dobrú chuť ❤️
Komentáre (2)
Môžem len odporúčať :-)
som rada, že si ma inšpirovala čo dnes pripraviť :-)