Hneď mäkké medovníky

REKLAMA

Vyskúšajte tieto mäkké medovníky vhodné nielen na Vianoce. Za mňa jednoznačne recept na najlepšie medovníky.

  • 65Minút
  • 12Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
12
  • 600 g hladkej múky Pridané do
  • 300 g práškového cukru Pridané do
  • 1 čl sódy bikarbóny Pridané do
  • 3 čl škorice Pridané do
  • 200 g medu Pridané do
  • 4 vajec Pridané do
  • 150 g rozpustenej Hery Pridané do
  • za hrsť Vlašských orechov Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Do veľkej misy dáme múku, cukor, sódu bikarbonu a škoricu – zamiešame

2. Krok

Pridáme med a vmiešame vareškou. Pridáme 3 celé vajcia a opäť vmiešame

3. Krok

Heru si na tanieri rozpustíme v mikrovnke, pridáme ju do misy a spracujeme cesto na medovníčky

4. Krok

Cesto necháme odležať v chladničke aspoň 6 hodín, najlepšie však cez noc

5. Krok

Rúru predhrejeme na 180 stupňov

6. Krok

Cesto vyvaľkáme na hrubší plát a vykrajujeme z neho medovníčky formičkami

7. Krok

Medovníčky ukladáme na plech, kde ešte ich potrieme rozšľahaným vajíčkom. Na vrch zaboríme kúsok vlašského orechu

8. Krok

Medovníčky pečieme približne 6 minút. Po upečení ich uchovávame na tácke, alebo v dóze prikryté kuchynskou utierkou

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

5.0

Idem nakúpiť suroviny a idem na to

Podobné recepty

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Mäkké kakaové medvedie labky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Dukátové buchtičky s jahodovou pudingovou polevou
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3

Dukátové buchtičky s jahodovou pudingovou polevou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3
Jablková štrúdľa
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Jablková štrúdľa

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Jablkový mrežovník
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Jablkový mrežovník

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Jablkovo - škoricové slimáky
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Jablkovo - škoricové slimáky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Koláč lenivej gazdinky
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Koláč lenivej gazdinky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Podobné recepty

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Mäkké kakaové medvedie labky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Dukátové buchtičky s jahodovou pudingovou polevou
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3

Dukátové buchtičky s jahodovou pudingovou polevou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 3
Jablková štrúdľa
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Jablková štrúdľa

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Jablkový mrežovník
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Jablkový mrežovník

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Jablkovo - škoricové slimáky
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Jablkovo - škoricové slimáky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Koláč lenivej gazdinky
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Koláč lenivej gazdinky

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Top kategórie

Mäsité jedlá

359 receptov

Obed

881 receptov

Lacné jedlá

529 receptov

Raňajky

359 receptov

Dezert

735 receptov

Večera

759 receptov

Nápoj

40 receptov
Recipe author image David719

Hneď mäkké medovníky

Vyskúšajte tieto mäkké medovníky vhodné nielen na Vianoce. Za mňa jednoznačne recept na najlepšie medovníky.

65
Minút
12
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Do veľkej misy dáme múku, cukor, sódu bikarbonu a škoricu – zamiešame

2. Krok

Pridáme med a vmiešame vareškou. Pridáme 3 celé vajcia a opäť vmiešame

3. Krok

Heru si na tanieri rozpustíme v mikrovnke, pridáme ju do misy a spracujeme cesto na medovníčky

4. Krok

Cesto necháme odležať v chladničke aspoň 6 hodín, najlepšie však cez noc

5. Krok

Rúru predhrejeme na 180 stupňov

6. Krok

Cesto vyvaľkáme na hrubší plát a vykrajujeme z neho medovníčky formičkami

7. Krok

Medovníčky ukladáme na plech, kde ešte ich potrieme rozšľahaným vajíčkom. Na vrch zaboríme kúsok vlašského orechu

8. Krok

Medovníčky pečieme približne 6 minút. Po upečení ich uchovávame na tácke, alebo v dóze prikryté kuchynskou utierkou

Ingrediencie
600 g
hladkej múky
300 g
práškového cukru
1 čl
sódy bikarbóny
3 čl
škorice
200 g
medu
4
vajec
150 g
rozpustenej Hery
za hrsť
Vlašských orechov