Vynikajúca domáca ríbezľová bublanina

VIDEORECEPT Vynikajúca domáca ríbezľová bublanina

REKLAMA

Lahodná ríbezľová bublanina zo snehom trošku inak.

  • 60Minút
  • 8Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
8

Cesto

  • 200 g hladká múka Pridané do
  • 50 g práškový cukor Pridané do
  • 2 žltky Pridané do
  • 1 pl studeného mlieka Pridané do
  • 100 g maslo Pridané do
  • 1 vanilkový cukor Pridané do
  • 1 prášok do pečiva Pridané do

Orechová vrstva

  • 150 g mleté mandle Pridané do
  • 50 g cukor Pridané do
  • 2 bielka Pridané do
  • 2 pl rum Pridané do

Sneh

  • 250 g červené ríbezle Pridané do
  • 4 bielka Pridané do
  • 200 g cukor Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

S ingediencií na cesto si vypracujeme kompaktnú hmotu. Cesto si dáme do tortovej formy a dáme si ho predpiecť na 10 minút pri 200 stupňoch.

Vynikajúca domáca ríbezľová bublanina - krok prípravy 1

Zdroj: Youtube

2. Krok

Mleté mandle si dáme do misky pridáme cukor, rum a bielka spolu vyšľaháme robotom. Orechovú zmes natrieme na predpečený korpus.

Vynikajúca domáca ríbezľová bublanina - krok prípravy 2

Zdroj: Youtube

3. Krok

teraz si pripravíme sneh, tak že vymiešame bielka spolu s cukrom. Sneh rozdelíme na dve časti. Jendu si dáme do cukrárskeho vrecka, do druhej časti primiešame umytéé ríbezle.

Vynikajúca domáca ríbezľová bublanina - krok prípravy 3

Zdroj: Youtube

4. Krok

Ríbezľový sneh dáme na koláčik. Čistím snehom v cukrárskom vrecku koláčik dozdobíme. Dáme ho piecť do vyhriatej rúry na 180 stupňov na 20 minút.

Vynikajúca domáca ríbezľová bublanina - krok prípravy 4

Zdroj: Youtube

Komentáre (1)

Slavomira 28. 8. 2022

Práve sa na to vrhla celá rodina, výborné!!!

Podobné recepty

Hrnčeková broskyňová bublanina
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Fantastický ríbezľový koláč
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Ríbezľová smotanová bublanina

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Rýchly a šťavnatý višňový koláč
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Bublanina ako pavučinka
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bublanina ako pavučinka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Najlepšia marhuľová bublanina
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšia marhuľová bublanina

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Jahodová bublanina bez mlieka
Recept od prémiového používateľa
Rýchla bezlepková bublanina
Recept od prémiového používateľa

Podobné recepty

Hrnčeková broskyňová bublanina
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Fantastický ríbezľový koláč
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Ríbezľová smotanová bublanina

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Rýchly a šťavnatý višňový koláč
Recept od prémiového používateľa
Videorecept
Bublanina ako pavučinka
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Bublanina ako pavučinka

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Najlepšia marhuľová bublanina
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Najlepšia marhuľová bublanina

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Jahodová bublanina bez mlieka
Recept od prémiového používateľa
Rýchla bezlepková bublanina
Recept od prémiového používateľa

Top kategórie

Obed

1157 receptov

Mäsité jedlá

479 receptov

Kuracie mäso

196 receptov

Lacné jedlá

638 receptov

Raňajky

432 receptov

Večera

1000 receptov

Pečivo

133 receptov

Dezert

863 receptov
Recipe author image lucia.priedhorska

Vynikajúca domáca ríbezľová bublanina

Lahodná ríbezľová bublanina zo snehom trošku inak.

60
Minút
8
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

S ingediencií na cesto si vypracujeme kompaktnú hmotu. Cesto si dáme do tortovej formy a dáme si ho predpiecť na 10 minút pri 200 stupňoch.

2. Krok

Mleté mandle si dáme do misky pridáme cukor, rum a bielka spolu vyšľaháme robotom. Orechovú zmes natrieme na predpečený korpus.

3. Krok

teraz si pripravíme sneh, tak že vymiešame bielka spolu s cukrom. Sneh rozdelíme na dve časti. Jendu si dáme do cukrárskeho vrecka, do druhej časti primiešame umytéé ríbezle.

4. Krok

Ríbezľový sneh dáme na koláčik. Čistím snehom v cukrárskom vrecku koláčik dozdobíme. Dáme ho piecť do vyhriatej rúry na 180 stupňov na 20 minút.

Ingrediencie
Cesto
200 g
hladká múka
50 g
práškový cukor
2
žltky
1 pl
studeného mlieka
100 g
maslo
1
vanilkový cukor
1
prášok do pečiva
Orechová vrstva
150 g
mleté mandle
50 g
cukor
2
bielka
2 pl
rum
Sneh
250 g
červené ríbezle
4
bielka
200 g
cukor