REKLAMA

Smažená ryža s plátkami bravčového mäsa

REKLAMA
35 rýchlych jedál, ktoré nezruinujú peňaženku

Recept nájdeš v tomto článku

35 rýchlych jedál, ktoré nezruinujú peňaženku

Ingrediencie

porcií
4
  • 3 čajová lyžička repkový olej Pridané do
  • 1 kus Cibuľa Pridané do
  • 2 kus vajce Pridané do
  • 1 čajová lyžička soľ Pridané do
  • 2 čajová lyžička sezamový olej Pridané do
  • mleté čierne korenie Pridané do
  • mrazená zelenina Pridané do
  • 200 g bravčové stehno Pridané do
  • 1 polievková lyžica ustricová omáčka Pridané do
  • 1 polievková lyžica sójovej omáčky Pridané do
  • 1 polievková lyžica víno na varenie Pridané do
  • 1 čajová lyžička korenie piatich vôní Pridané do
  • 400 g varená ryža Pridané do
REKLAMA

Postup

40 min.
1. Krok

Najskôr si pripravíme smaženú ryžu. Zohrejeme oleja. Pridáme nahrubo nasekanú cibuľu. Osmažéme do svetlohneda, do cibule rozbijeme 2 vajcia rozmiešame ich s cibuľou. Pridáme uvarenú ryžu a poriadne premiešame. Teraz pridáme 1 lyžičku soli, 1 lyžičku sezamového oleja, štipku korenia a pol misky so zmesou mrazenej zeleniny (namočte ich predtým na pár minút do vody). Poriadne premiešame na prudkom ohni.

2. Krok

Bravčové plátky marinujte aspoň hodinu nasledujúcim spôsobom: 1 lyžica ustricovej omáčky + 1 sójová omáčka + pol lyžičky korenia + 1 lyžička sezamového oleja + 1 vína na varenie + 1 lyžička korenia piatich vôní.

3. Krok

Rozpáľte panvicu so 4 lyžicami oleja. Vložte bravčové plátky a nechajte ich pomaly opiecť a uvariť. Ak ste nakrájali príliš hrubé, pridajte niekoľko lyžíc vody a postup opakujte. Nezabudnite mäso stále otáčať. Podávame so smaženou rýžou. Dobrú chuť.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4607 receptov

Mäsité jedlá

2174 receptov

Večera

4312 receptov

Raňajky

1351 receptov

Zaváranie

145 receptov

Cestoviny

519 receptov

Mascarpone

330 receptov