REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/kf97yqe89bSlZY0v1kFH/4fcfc6afa072c8398af320b612624992.png)
Rezance s makom a slivkovým džemom
Famózne, tradičné a najmä rýchlo prípravené jedlo.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
2
 - 200 g slíže široké
- 4 pl mak mletý
- 4 pl slivkový lekvár
- 1 pl práškový cukor
- 500 ml voda
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 15 min.
1. Krok 
  POSTUP: Slíže vložíme do vriacej vody a varíme 10 minút.
2. Krok 
  Kým sa nám slíže varia, prichystáme si makovú zmes.
3. Krok 
  Mletý mak zmiešame spolu s práškovým cukrom.
4. Krok 
  Keď máme slíže hotové, preložíme ich do väčšej misy. Zmiešame ich spolu s makom, pridáme slivkový džem a poriadne premiešame aby sa chute spojili.
5. Krok 
  SERVÍROVANIE: Slíže servírujeme do hlbokého taniera a podávame.
6. Krok 
  "Vďaka tomuto tradičnému jedlu, sa vždy vraciam späť v čase. Do príjemných a bezstarostných detských čias."















































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/2TyAzZ0znJXJCRdZuWsf/8c59babc59acccb3c96fe9c6bb4880.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/0dKREAW7FFWxKxtwhTjp/a0529ed95c53cbc7aaa59e71601311.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/q6xnY6aSYEz-cFf5rhVB/0b7a21a06688405e084e1dd4947571.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/7KaNitMsLCCShgOgP2Ps/e68715ef75518b34804939e4e16eb5.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/aZkkTnrXIs1ArlqXVHVd/66279aeb7a1f43a250066ee8c9332b.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/VTopte2N3oO6dQ4lEFcK/138718ad1620d686480721ce552544.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/wI05Q3pGMVtEG1QcjkPd/ab85f2e435b92263129523c612fa0a.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/8XtCLaUTYfQCW2RZWKXF/b54acd5f457aa932d06987fc7d6ae7.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 