Pistáciový cheesecake s belgickou čokoládou

REKLAMA

Tento recept vznikol v spolupráci s @natureline.liptov, ponúkajú zdravé produkty, ktoré milujú malí aj veľkí. Do koláčika sme použili celozrnné piškóty v kombinácií s domácim pistáciovým maslom.

  • 75Minút
  • 10Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
10

Korpus

  • 50 g celozrnných piškót od natureline.liptov Pridané do
  • 50 g celozrnnej špaldovej múky Pridané do
  • 50 g lieskovcov Pridané do
  • 50 g pistácií Pridané do
  • 1 žĺtok Pridané do
  • 70 g trstinového práškového cukru Pridané do
  • 20 g domáceho pistáciového masla Pridané do

Plnka

  • 120 g mascarpone Pridané do
  • 200 g jemného tvarohu Pridané do
  • 50 g kyslej smotany Pridané do
  • 5 pl smotany na šľahanie Pridané do
  • 6 pl trstinového práškového cukru Pridané do
  • 1 pl javorového sirupu Pridané do
  • 1 celé vajce Pridané do
  • 1 čl vanilkovej pasty Pridané do
  • 100 g belgickej bielej čokolády Pridané do
  • 2 pl pistáciového masla Pridané do
  • 3 pl drvených pistácií Pridané do

Poleva

  • hrsť belgickej čokolády Pridané do
  • 3 pl mlieka Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

Piškóty si pomixujeme a pridáme všetky ostatné suroviny na pistáciový korpus. Kombinácia celozrnných piškót a arašidového masla je top. Pripravíme si okrúhlu formu na pečenie s priemerom 22cm, pomocou lyžice vytvarujeme piškótový korpus a pečieme 10minút na 170stupňov.

2. Krok

Odložíme.

3. Krok

Všetky suroviny na plnku si vopred vyberieme, suroviny by mali byť izbovú teplotu. V kuchynskom robote si na nízkych otáčkach zmixujeme mascarpone, tvaroh, smotanu na šľahanie, kyslú smotanu, pridáme cukor, vajíčko, vanilku, javorový sirup, čokoládu a pistáciové maslo. Na záver pridáme preosiatu múku s cukrom, drvené pistácie pôjdu úplne nakoniec.

4. Krok

Pečieme 50minút na 160 stupňov. Po upečení necháme pri pootvorenej rúre vychladnúť, neskôr preložíme do chladničky. Po 2h pripravíme čokoládovú polevu, zachladíme, podávame na druhý deň.

5. Krok

Dobrú chuť ☺️

Komentáre (1)

Moje obľúbené jedlo

Podobné recepty

Oreo cheesecake
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Oreo cheesecake

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Cheesecake s bielou čokoládou a exotickým ovocím.

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Čokoládové cupcaky plnené vanilkovým krémom
Recept od prémiového používateľa
4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 3

Čokoládové cupcaky plnené vanilkovým krémom

4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 3
Nepečený oreo-straciatella cheesecake
Recept od prémiového používateľa
4.3
Hodnotenie: 4.3/5
Počet hodnotení: 11

Nepečený oreo-straciatella cheesecake

4.3
Hodnotenie: 4.3/5
Počet hodnotení: 11
Jahodový cheesecake s bielou čokoládou
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2

Jahodový cheesecake s bielou čokoládou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2
Arašidový cheesecake s belgickou čokoládou
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Arašidový cheesecake s belgickou čokoládou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Jablkovo tvarohová torta

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.6
Hodnotenie: 4.6/5
Počet hodnotení: 20

Oreo cheesecake

4.6
Hodnotenie: 4.6/5
Počet hodnotení: 20

Podobné recepty

Oreo cheesecake
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Oreo cheesecake

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Cheesecake s bielou čokoládou a exotickým ovocím.

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Čokoládové cupcaky plnené vanilkovým krémom
Recept od prémiového používateľa
4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 3

Čokoládové cupcaky plnené vanilkovým krémom

4.7
Hodnotenie: 4.7/5
Počet hodnotení: 3
Nepečený oreo-straciatella cheesecake
Recept od prémiového používateľa
4.3
Hodnotenie: 4.3/5
Počet hodnotení: 11

Nepečený oreo-straciatella cheesecake

4.3
Hodnotenie: 4.3/5
Počet hodnotení: 11
Jahodový cheesecake s bielou čokoládou
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2

Jahodový cheesecake s bielou čokoládou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 2
Arašidový cheesecake s belgickou čokoládou
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Arašidový cheesecake s belgickou čokoládou

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Jablkovo tvarohová torta

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
4.6
Hodnotenie: 4.6/5
Počet hodnotení: 20

Oreo cheesecake

4.6
Hodnotenie: 4.6/5
Počet hodnotení: 20

Top kategórie

Mäsité jedlá

399 receptov

Lacné jedlá

579 receptov

Obed

983 receptov

Cuketa

134 receptov

Večera

846 receptov

Dezert

788 receptov

Raňajky

384 receptov

Pečivo

117 receptov
Recipe author image Bakingmoments_withkids

Pistáciový cheesecake s belgickou čokoládou

Tento recept vznikol v spolupráci s @natureline.liptov, ponúkajú zdravé produkty, ktoré milujú malí aj veľkí. Do koláčika sme použili celozrnné piškóty v kombinácií s domácim pistáciovým maslom.

75
Minút
10
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

Piškóty si pomixujeme a pridáme všetky ostatné suroviny na pistáciový korpus. Kombinácia celozrnných piškót a arašidového masla je top. Pripravíme si okrúhlu formu na pečenie s priemerom 22cm, pomocou lyžice vytvarujeme piškótový korpus a pečieme 10minút na 170stupňov.

2. Krok

Odložíme.

3. Krok

Všetky suroviny na plnku si vopred vyberieme, suroviny by mali byť izbovú teplotu. V kuchynskom robote si na nízkych otáčkach zmixujeme mascarpone, tvaroh, smotanu na šľahanie, kyslú smotanu, pridáme cukor, vajíčko, vanilku, javorový sirup, čokoládu a pistáciové maslo. Na záver pridáme preosiatu múku s cukrom, drvené pistácie pôjdu úplne nakoniec.

4. Krok

Pečieme 50minút na 160 stupňov. Po upečení necháme pri pootvorenej rúre vychladnúť, neskôr preložíme do chladničky. Po 2h pripravíme čokoládovú polevu, zachladíme, podávame na druhý deň.

5. Krok

Dobrú chuť ☺️

Ingrediencie
Korpus
50 g
celozrnných piškót od natureline.liptov
50 g
celozrnnej špaldovej múky
50 g
lieskovcov
50 g
pistácií
1
žĺtok
70 g
trstinového práškového cukru
20 g
domáceho pistáciového masla
Plnka
120 g
mascarpone
200 g
jemného tvarohu
50 g
kyslej smotany
5 pl
smotany na šľahanie
6 pl
trstinového práškového cukru
1 pl
javorového sirupu
1 celé
vajce
1 čl
vanilkovej pasty
100 g
belgickej bielej čokolády
2 pl
pistáciového masla
3 pl
drvených pistácií
Poleva
hrsť
belgickej čokolády
3 pl
mlieka