Pečený losos s feniklom a paradajkami

REKLAMA
  • 25Minút
  • 2Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
2
  • pc losos
  • cherry paradajky
  • pc citrón
  • pc pomaranč
  • pc fenikel
  • olivový olej
  • soľ
  • rozmarín
REKLAMA

Postup

1. Krok

Rozohrejeme si panvicu s olivovým olejom a sprudka opečieme filety lososa z oboch strán spolu s nakrájaným feniklom na plátky. Vňať si necháme na ozdobu. Popri opekaní druhej strany lososa, vyšťavíme na filety polovicu pomaranča a polovicu citróna. Osolíme a pridáme vetvičku rozmarínu. Môžeme pridať aj lyžicu masla pre chuť, ale to je individuálne.

2. Krok

Keď je mäsko krásne ružové, premiestnime filety do zapekacej misy, polejeme šťavou a pridáme cherry paradajky. Dáme piecť do rúry na 180 stupňov asi na 10-15 minút, sledujeme, aby nebol losos vyschnutý.

Ohodnoť recept

0 / 255
Upload
Pridať fotografiu

Hodnotenia (1)

4.0
5 months ago

toto doma musime vyskusat :) dik za recept, ukladam