REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/qZ8WlJbcnY6Da6WuDxqq/525bd70c01f92f4bc6d2d8cf5159bb80.jpg)
Pečený losos s feniklom a paradajkami
25 min
5
25 min
5
Ingrediencie
porcií
2
- 2 ks losos
- cherry paradajky
- 1 ks citrón
- 1 ks pomaranč
- 1 ks fenikel
- olivový olej
- soľ
- rozmarín

REKLAMA
Postup
1. Krok
Rozohrejeme si panvicu s olivovým olejom a sprudka opečieme filety lososa z oboch strán spolu s nakrájaným feniklom na plátky. Vňať si necháme na ozdobu. Popri opekaní druhej strany lososa, vyšťavíme na filety polovicu pomaranča a polovicu citróna. Osolíme a pridáme vetvičku rozmarínu. Môžeme pridať aj lyžicu masla pre chuť, ale to je individuálne.
2. Krok
Keď je mäsko krásne ružové, premiestnime filety do zapekacej misy, polejeme šťavou a pridáme cherry paradajky. Dáme piecť do rúry na 180 stupňov asi na 10-15 minút, sledujeme, aby nebol losos vyschnutý.
Komentáre (2)
toto doma musime vyskusat :) dik za recept, ukladam
Mňamka :)