REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/f0VNhNrLHn54Qd84Eevz/b1967b581fb128f6f58b7933613bcd.jpeg)
Zdroj: Canva
Pravá trnavská pomazánka
Jednoduchá trnavská paprikovo-paradajkovo-cibuľová nátierka
REKLAMA
Ingrediencie
porcií
8
- 1 kg kápia
- 1 kg Cibuľa
- 1 kg paradajka
- 4 ks chili paprička
- 4 ks baranie rohy
- 1 dl olej
- 2 dl kečup
- 1 pl horčica
- ocot
- soľ
- vegeta
Odporúčané produkty

Podravka ochucovadlo

Podravka NATUR

Podravka kečup jemný

Podravka dijónska horčica
REKLAMA
Postup
120 min.
1. Krok
Umyjeme, očistíme a nakrájame si papriku, cibuľu a paradajky.
2. Krok
Všetko dáme do hrnca a neprikryté rozvaríme. Pridáme asi dva deci kečup, a po lyžici horčice, octu, soli a vegety. Podľa chuti pridáme feferónky a baranie rohy.
3. Krok
Pridáme aj deci oleja a chuť doladíme podľa seba. Varíme, kým dosiahneme požadovanú hustotu. Ak chceme mať nátierku hustejšiu, potrvá to približne dve hodiny.
4. Krok
Po uvarení všetko rozmixujeme tyčovým mixérom a prepasírujeme. Nakoniec ešte horúce nalejeme do umytých pohárov, zavrieme a sterilizujeme.