REKLAMA
Obrátený ríbezľový koláč

Obrátený ríbezľový koláč

V lete máme dosť ríbezlí a samotné nám až tak nechutia. Preto ich čerstvé využívam do dezertov, alebo dávam do mrazničky na zimné pečenie. Ak ich máte aj vy, pripravte si z nich koláč.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
12

Suroviny

  • kokosový olej Pridané do
  • kokosový cukor Pridané do
  • 500 g ríbezle Pridané do
  • 1 balenie vanilínový cukor Pridané do

Cesto

  • 4 ks vajcia Pridané do
  • 40 g kokosový cukor Pridané do
  • 40 g Med Pridané do
  • 50 ml mlieko Pridané do
  • 160 g hladká špaldová múka Pridané do
  • 40 g strúhaný kokos Pridané do
  • 12 balenia prášok do pečiva Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

50 min.
1. Krok

Na dno formy dáme papier na pečenie. Postriekame kokosovým olejom a posypeme cukrom. Vysypeme ríbezle zmiešané s vanilínovým cukrom a rovnomerne rozložíme po dne.

2. Krok

Vajcia vyšľaháme s cukrom a medom. Prilejeme mlieko a nakoniec primiešame suché ingrediencie. Vylejeme na ríbezle. Formu obalíme do alobalu. Pečieme pri teplote 180 stupňov 35 minút.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Obed

4348 receptov

Mäsité jedlá

2083 receptov

Mascarpone

309 receptov

Večera

4017 receptov

Pre diabetikov

633 receptov

Cestoviny

485 receptov

Raňajky

1247 receptov

Dezert

3345 receptov