REKLAMA
Obrátený ríbezľový koláč

Obrátený ríbezľový koláč

V lete máme dosť ríbezlí a samotné nám až tak nechutia. Preto ich čerstvé využívam do dezertov, alebo dávam do mrazničky na zimné pečenie. Ak ich máte aj vy, pripravte si z nich koláč.

REKLAMA

Ingrediencie

porcií
12

Suroviny

  • kokosový olej Pridané do
  • kokosový cukor Pridané do
  • 500 g ríbezle Pridané do
  • 1 balenie vanilínový cukor Pridané do

Cesto

  • 4 ks vajcia Pridané do
  • 40 g kokosový cukor Pridané do
  • 40 g Med Pridané do
  • 50 ml mlieko Pridané do
  • 160 g hladká špaldová múka Pridané do
  • 40 g strúhaný kokos Pridané do
  • 12 balenia prášok do pečiva Pridané do

Odporúčané produkty

REKLAMA

Postup

50 min.
1. Krok

Na dno formy dáme papier na pečenie. Postriekame kokosovým olejom a posypeme cukrom. Vysypeme ríbezle zmiešané s vanilínovým cukrom a rovnomerne rozložíme po dne.

2. Krok

Vajcia vyšľaháme s cukrom a medom. Prilejeme mlieko a nakoniec primiešame suché ingrediencie. Vylejeme na ríbezle. Formu obalíme do alobalu. Pečieme pri teplote 180 stupňov 35 minút.

Najnovšie recepty

Najnovšie recepty

Reels

Nové

Top kategórie

Lacné jedlá

1411 receptov

Obed

4484 receptov

Pečenie

4200 receptov

Mäsité jedlá

2130 receptov

Raňajky

1307 receptov

Patizón

11 receptov