Kokosové ježe

Kokosové ježe

REKLAMA

Recept na malé, šťavnaté kokosové ježe bez rumu.

  • 90Minút
  • 20Počet porcií
REKLAMA

Ingrediencie

porcií
20

Cesto

  • 200 g práškový cukor Pridané do
  • 300 g polohrubá múka Pridané do
  • 200 ml mlieko Pridané do
  • 1 bal kypriaci prášok Pridané do
  • 2 pl med Pridané do
  • 1 pl olej Pridané do
  • 1 ks vajce Pridané do

Poleva

  • 150 g maslo Pridané do
  • 250 g čokoláda na varenie Pridané do
  • 100 ml mlieko Pridané do
  • 1 čl olej Pridané do

Na obalenie

  • 300 g strúhaný kokos Pridané do
REKLAMA

Postup

1. Krok

POSTUP: Všetky suroviny zmiešame dokopy a cesto vylejeme na plech.

2. Krok

Pečieme na 190 stupňov približne 20 minút. Kým bude cesto medovej farby.

3. Krok

Kým sa nám cesto pečie, pripravíme si vodný kúpeľ. Do druhého hrnca dáme maslo, mlieko, olej a čokoládu na varenie.

4. Krok

Za stáleho miešania roztopíme. Keď je cesto upečené, nakrájame ho na kocky.

5. Krok

Následne kocky obalíme najskôr v čokoládovej poleve a potom v kokose.

6. Krok

Kocky poukladáme na plech a necháme vychladnúť.

7. Krok

SERVÍROVANIE: Kokosové ježe servírujeme na tanierik a podávame.

8. Krok

„Ľudia, ktorí vám dajú svoje jedlo, vám dajú svoje srdce.“ – Cesar Chavez

Komentáre (1)

Vilma 22. 1. 2022

toto mam velmi rada, dobre naservirovane

Podobné recepty

Cottage cheese lievance
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Cottage cheese lievance

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Jablkový mrežovník
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Jablkový mrežovník

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Cuketové obláčiky
Recept od prémiového používateľa
Šťavnatý ryžový nákyp
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Šťavnatý ryžový nákyp

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Jablková štrúdľa
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Jablková štrúdľa

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Syrové pagáčiky
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Syrové pagáčiky

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Výborný recept na chrumkavé vafle
Recept od prémiového používateľa
Videorecept

Podobné recepty

Cottage cheese lievance
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Cottage cheese lievance

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Jablkový mrežovník
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Jablkový mrežovník

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Cuketové obláčiky
Recept od prémiového používateľa
Šťavnatý ryžový nákyp
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Šťavnatý ryžový nákyp

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Jablková štrúdľa
Recept od prémiového používateľa
5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1

Jablková štrúdľa

5.0
Hodnotenie: 5.0/5
Počet hodnotení: 1
Syrové pagáčiky
Recept od prémiového používateľa
4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1

Syrové pagáčiky

4.0
Hodnotenie: 4.0/5
Počet hodnotení: 1
Výborný recept na chrumkavé vafle
Recept od prémiového používateľa
Videorecept

Top kategórie

Obed

1111 receptov

Mäsité jedlá

462 receptov

Lacné jedlá

626 receptov

Kuracie mäso

187 receptov

Raňajky

423 receptov

Večera

960 receptov

Dezert

846 receptov

Pečivo

130 receptov
Recipe author image Cooking_with_Moni

Kokosové ježe

Recept na malé, šťavnaté kokosové ježe bez rumu.

90
Minút
20
Počet porcií
Recipe main image
Postup
1. Krok

POSTUP: Všetky suroviny zmiešame dokopy a cesto vylejeme na plech.

2. Krok

Pečieme na 190 stupňov približne 20 minút. Kým bude cesto medovej farby.

3. Krok

Kým sa nám cesto pečie, pripravíme si vodný kúpeľ. Do druhého hrnca dáme maslo, mlieko, olej a čokoládu na varenie.

4. Krok

Za stáleho miešania roztopíme. Keď je cesto upečené, nakrájame ho na kocky.

5. Krok

Následne kocky obalíme najskôr v čokoládovej poleve a potom v kokose.

6. Krok

Kocky poukladáme na plech a necháme vychladnúť.

7. Krok

SERVÍROVANIE: Kokosové ježe servírujeme na tanierik a podávame.

8. Krok

„Ľudia, ktorí vám dajú svoje jedlo, vám dajú svoje srdce.“ – Cesar Chavez

Ingrediencie
Cesto
200 g
práškový cukor
300 g
polohrubá múka
200 ml
mlieko
1 bal
kypriaci prášok
2 pl
med
1 pl
olej
1 ks
vajce
Poleva
150 g
maslo
250 g
čokoláda na varenie
100 ml
mlieko
1 čl
olej
Na obalenie
300 g
strúhaný kokos