REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/XJtG_VIvqGQ1a6uyzYsA/a8729542bca7baba8de03d78b8c5d1.jpeg)
Jednoduchý kysnutý slivkový koláč
Recept na rýchly kysnutý koláč.
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
12
 - 480 g polohrubá múka
- 3 pl práškový cukor
- 1 vajce
- 250 ml vlažné mlieko
- 1 pl cukor
- 20 g čerstvé droždie
- slivkový kompót
- škoricový cukor
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 90 min.
1. Krok 
  Z vlažného mlieka, cukru a droždia si pripravíme kvások. Necháme ho na teplom mieste aktivovať.
2. Krok 
  Do misy si dáme múku, cukor, vajce a kvások. Pripravíme si cesto, pre lepšiu chuť môžeme pridať štipku soli. Cesto necháme vykysnúť.
3. Krok 
  Vykysnuté cesto dáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Poukladáme slivky. Polejeme trochou šťavy z kompótu a posypeme celý koláč škoricovým cukrom.
4. Krok 
  Dáme piecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov na 30 minút.















































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/4dvm1WZ5He6TnGBYon6g/6238111cd8fe382ab24316b2bd7e90.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/njlIsG_5Nmp9-QxYdOug/bbdf4e000c3935d93cc2b7a40c9553.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/aZkkTnrXIs1ArlqXVHVd/66279aeb7a1f43a250066ee8c9332b.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/SBuLKU_AqE-hstTLUb_6/707c87606442a54b4e1a724bb4c1c1.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/blLBUHVYUWLZ3bB1h-hf/63b7117ba8053e721ce4f447082b21.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/0dKREAW7FFWxKxtwhTjp/a0529ed95c53cbc7aaa59e71601311.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/_jsmV9D9R4ajDFKxEX8t/b8c830feef22fcba4d801cfa97c0c3.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/MDHTq2v7wWg7hsquBEIW/d96330c6c79b7d1a0932f6a0e1be7c.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 