:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/mcFZNU-DcGF_6EmLX7gP/43adb7f987a5327a6f53a8a8af96d4.jpeg)
Zdroj: Youtube
Halloweensky pumpkin spice koláč
Chcete si na Halloween pripraviť špeciálny koláč? Postupujte podľa tohto jednoduchého receptu a vytvorte si výrazný dezert!

Recept nájdeš v tomto článku
Kúzelné hallowenske recepty – Muffiny, cupcakes a tekvicové párty jedlá
Ingrediencie
Ingrediencie
- 4 ks rozšľahané vajcia
- 2 poháre cukor
- 1 pohár olej
- 400 g tekvicové pyré v konzerve
- 2 poháre múka
- 1 čl soľ
- 2 čl kypriaci prášok
- 1⁄2 čl škorica
Prísady na polevu
- 250 g zmäknutý smotanový syr
- 1⁄4 pohár zmäknuté maslo
- 11⁄2 pohár vanilková esencia
- 11⁄2 pohár práškový cukor
- 3 pl mlieko
- 1 čl Potravinárska farba (zelená a oranžová)
Odporúčané produkty

Rajo mlieko 3,5%

Rajo maslo

Rajo smotana na šľahanie 33%

Rajo tvaroh jemný hrudkovitý
Postup
Vyšľahajte spolu vajcia, cukor a olej, aby ste získali nadýchanú konzistenciu.
Do mokrej zmesi pridajte tekvicové pyré v konzerve a cesto pomaly premiešajte.
Na prípravu suchých ingrediencií pridajte do misky múku, prášok do pečiva, škoricu a soľ a dobre premiešajte.
Teraz po malých dávkach pridávajte suchú zmes do mokrej a zašľahávajte. Mala by sa vytvoriť bohatá, dobre prepojená zmes.
Vymažte tortovú formu maslom a nalejte do nej tekvicové cesto. Koláč nechajte piecť 30 minút pri 180 stupňoch. Prepečenie skontrolujte pomocou špáradla.
Pre dizajn tekvice si pripravte rovnakým spôsobom druhý korpus. Hotové a vychladnuté korpusy zostavte tak, že ich obrátite na seba.
Zmiešajte cukor, smotanový syr, vanilkový extrakt, maslo a mlieko na prípravu polevy na ozdobenie halloweenskej torty.
Do polevy pridajte oranžovú potravinársku farbu, aby ste získali krásny odtieň tekvice. Na stonku tekvice odoberte trochu z polevy a použite zelené potravinárske farbivo.
Tortu prelejte oranžovou polevou a stonku zelenou. Voila! Váš tekvicový koláč je teraz pripravený na podávanie!


:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/D8E1jNo060c2DLNptz_U/e695fb3260551f3fc644d561f97b98.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/iMZEgBTJ9iO18odWzNRf/7111388dd7bd9b4da73cd38031103d.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/3iuWf0k92jU7Nqq1c14T/c414d7bcdf91331247fbfee06c179e.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/OeVWf3fACDJZnx3TurKO/db9c9466cb4d417438349d6c0d6d03.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/yNctwVsI67z1HyMHnt5V/67eb756a86d96d0f7112e227734ad64d.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/Ov6hf9VGo13TxthIU18E/236e1abd8d70c58f11aa81059eed80.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/ggIYolTHQBNr2PMg3tgr/0281dfe1de2445a8a0ca50fb973a28.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/-LTR0SENzqFki3kSJevC/20c80749e871f14b18cab0ba9eb621.jpeg)












 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 