Torty pre deti

Recepty na prípravu tort pre deti

65 receptov

Pozrite si tie najchutnejšie recepty z kategórie Torty pre deti. Jeden z týchto 65 receptov sa môže stať vaším novým favoritom. Na nasledujúce recepty z kategórie Torty pre deti si vyhraďte čas 10 - 180 minút. Pri každom recepte nájdete po rozkliknutí uvedený presnejší údaj o dĺžke prípravy a počte porcií. Ak sa povie dobrý recept, potom nám ako prvé napadnú práve títo favoriti - Tvarohová plnka do torty, Maxi king torta, Slivkový koláč, Nepečená pudingovo - banánová tortička. Vyskúšate ich aj vy?

Toffifee-makronky

Sladká pochúťka, ideálna na sviatočné obdobie alebo ako špeciálna pochúťka. Kombinácia Toffifee, kokosu a bielej čokolády vás nadchne!

Silvestrovská torta s piškotovým dnom

Chutná a jednoduchá silvestrovská torta, ktorá z vašej silvestrovskej oslavy urobí špeciálnu udalosť. Tento recept zahŕňa mäkké piškotové dno, plnené penivou smotanovou a ovocnou náplňou. Perfektný záver vášho silvestrovského menu!

Silvestrovský dezert Čokoládový mousse

Chutný a bohatý dezert s čokoládou, perfektný na koniec slávnostného Silvestrovského večera. Tento dezert nie je príliš ťažký a má krásny, hlboký čokoládový aroma.

Blechkuchen-Brownies

Jedna lahodná čokoládová pochúťka, ktorá má na vnútornej aj vonkajšej strane skvelú textúru. Tieto brownies sú jednoduchšie na prípravu, ale chutia rovnako lahodne ako tradičnejšie odrody. Sú perfektné na večierky, pikniky alebo jednoducho na pochutnávanie.

Recept na čokoládový chlieb

Tento recept na čokoládový chlieb je môj najobľúbenejší. Je to chlieb s neodolateľnou čokoládovou chuťou. Robila som ho už nespočetnekrát a zakaždým je jednoducho božský. Je to dokonalá pochúťka na príjemné popoludnie alebo ako špeciálne raňajky pre rodinu.

Zmes na pečenie v nádobe na koláčiky: sladký domáci darček

Táto zmes na pečenie v nádobe na koláčiky je darček z mojej kuchyne. Je to môj obľúbený koláčik, ktorý si rada pripravujem znova a znova. Brownies z tejto zmesi sú neuveriteľne vlhké, čokoládové a jednoducho sa rozplývajú v ústach.

Tradičný recept Baumkuchen

Milujem pečenie počas chladných zimných večerov a mojím absolútnym favoritom je vždy tradičný Baumkuchen. Sústredený pokoj, ktorý prichádza z vrstvenia koláča, a takmer meditatívne pridávanie každej jednotlivej vrstvy robia z Baumkuchenu skutočný pôžitok pre všetky zmysly - samozrejme, najmä pri jeho jedení.

Čokoládové fondue

Tento recept na čokoládové fondue je jedným z mojich najobľúbenejších dezertov na špeciálne príležitosti alebo príjemné večery. Nemal by chýbať na žiadnom romantickom stole. Pripravila som ho nespočetne veľakrát pre rodinu a priateľov a vždy som získala nadšené recenzie. Kombinácia rozpustenej čokolády a čerstvého ovocia je jednoducho neprekonateľná a príprava je prekvapivo jednoduchá.

Rýchle marcipánové zemiaky len zo 4 ingrediencií

Marcipánové zemiaky sú absolútnou lahôdkou, najmä v čase Vianoc, a v našej rodine mali vždy osobitné miesto. Tento sladký dezert, ktorý sa často podceňuje ako sladká pochúťka, vyvoláva spomienky na detstvo. Aj po rokoch pripravujem tento recept s nadšením a láskou. Na marcipánových zemiakoch je úžasné to, že nielen výborne chutia, ale sú aj jednoduché na prípravu!

Dezert z mandarínok a keksov Špekulas

Tento dezert s mandarínkami a špekulkami som často pripravovala pre svoju rodinu na Vianoce. Sviežosť mandarínok v kombinácii s chuťou speculoos a nadýchaného tvarohu je jednoducho neodolateľná. Vždy je radosť priniesť na stôl tento lahodný dezert - vyvoláva spomienky na detstvo a rozjasní každý chladný zimný deň.

Pripravte sladké krehké cesto

Základom mnohých klasických koláčov a tort je maslové krehké cesto. Toto cesto som robila už stokrát a vždy ma fascinuje, ako sa z tak jednoduchých ingrediencií dá vyrobiť niečo tak chutné. Najdôležitejšie je, aby bolo maslo naozaj studené a rýchlo spracované, aby sa dosiahol čo najlepší výsledok.

Slávnostné jablkové tiramisu

Tento recept na jablkové tiramisu je skutočným zasväteným tipom medzi mojimi vlastnými dezertnými výtvormi. Kombinácia čerstvých koláčovitých jabĺk, sladkého krému mascarpone a čokoládového kakaa je neodolateľná. Je to naozaj zaujímavá a chutná obmena tradičného tiramisu, ktorá určite poteší vašich hostí. Tento recept, ktorý sa ľahko pripravuje, zaujme nielen svojou výnimočnou chuťou, ale aj jedinečným vzhľadom.

"Buche de Noel" (kmeň vianočného stromčeka)

Počas práce vo francúzskej kuchyni som objavila tajomstvo tohto tradičného vianočného receptu. "Buche de Noel", známy aj ako Yule Log, má svoj pôvod vo francúzskej tradícii pálenia kmeňa jedle na Vianoce. Tento recept som pripravoval počas mnohých vianočných večerí a vždy sa stal hitom. Vyžaduje si to trochu času a starostlivosti, ale výsledok rozhodne stojí za to.

Vianočný koláč speculoos

Ako vášnivá pekárka a milovníčka vianočných chutí neustále skúšam nové recepty. Tento špekulový koláč je absolútnou špičkou. Spája klasickú chuť sušienok speculoos s krémovou náplňou - dokonalá kombinácia na zimné obdobie. Je to nielen obľúbený koláč mojej rodiny, ale aj vítaný darček na vianočné podujatia.

Pečený jablkový koláčový dezert

Tento pečený jablkový koláč je ovocný aj slaný jesenný a zimný dezert, ktorý vždy rada pripravujem. Nielenže naplní dom chuťou škorice a pečených jabĺk, ale je aj skutočnou ozdobou každého stolíka. Pridanie marcipánu dodáva klasickému pečenému jablku úplne nový nádych, ktorý je veľmi obľúbený.

Vianočný dezert Speculoos parfait

Tento parfait so speculoosom je jedným z mojich najobľúbenejších dezertov počas vianočného obdobia. Spája v sebe neodolateľnú chuť speculoos s jemnosťou parfaitu. Je pomerne jednoduchý na prípravu a vždy je hitom na mojich rodinných stretnutiach. Poďme si spoločne prejsť recept!
REKLAMA