REKLAMA
   
Fit včelie úle (mandle, kešu, jahody)
Včelie úle sa tiež dajú pripraviť na viac spôsobov a príchutí. Taktiež bez kopy cukru a masla
      REKLAMA
   
Ingrediencie
porcií  
22
 Cesto
- 60 g ovsené vločky rozmixované
 - 30 g mandle rozmixované
 - 30 g kešu rozmixované
 - 30 g proteín vanilka
 - 30 g kokosový olej rozotpený
 - 40 g maslo kešu
 - jahody
 - mandle
 
Náplň
- 30 g smotanový syr (cream cheese)
 - 30 g maslo kešu
 - jahody
 - mandle
 - 22 ks Celozrnné piškóty
 - strúhaný kokos
 
Najnovšie letáky
      REKLAMA
   
Postup
 30 min.
1. Krok 
  Ingrediencie na cesto zmiešame a vypracujeme do jednotnej hmoty. Odložíme na pár minút do chladničky.
2. Krok 
  Plnku si pripravíme zmiešaním cream cheese s maslom. Prenesieme ju do mikroténového vrecka (alebo vrecka na plnenie) a odstrihneme špičku.
3. Krok 
  Formičku na včelie úle pred každým plnením vysypeme kokosom. Naplníme cestom, v strede urobíme dierku a naplníme plnkou. Naspodok pritlačíme piškótu a formičku otvoríme. Takto postupujeme až kým neminieme všetku zmes. Mne vyšlo 22 ks včelích úľov. Pripravené ich odložíme stuhnúť do chladničky.