REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/bmWvqEeaZIyL4MoVAwwu/35829a48ba43e3f821aadc9c6107ef.jpeg)
Zdroj: pixabay
Domáca jahodová dreň
15 min
Mrazená jahodová dreň je letná spomienka na detstvo.
15 min
Ingrediencie
porcií
6
- 500 g jahoda
- 100 ml mlieko
- 80 g práškový cukor

REKLAMA
Postup
1. Krok
Jahody spolu s cukrom a mliekom vložíme do nádoby, kde budeme mixovať ponorným mixérom.
2. Krok
Rozmixujeme na hladkú konzistenciu. Podľa potreby môžeme pridať viac cukru. Ako má kto rád sladké.
3. Krok
Pripravenú dreň vylejeme do nádobky, ktorá môže ísť do mraziaka. Je dôležité aby sme dreň v priebehu 4 hodín chodili pravidelne premiešať vidličkou. V intervaloch zhruba po 30 minút.
4. Krok
Podľa chuti môžeme k základu pridávať aj iné ovocie.