Zapekané kuracie prsia na prírodno
Sušené paradajky pridajú zapekaným kuracím prsiam príjemnú, sladkastú chuť!
- 50Minút
- 4Počet porcií
Ingrediencie
- 2 kuracie prsia bez kože rozpolené na štyri kusy
- 8 kúskov sušených paradajok
- 4 pl oleja zo sušených paradajok (alebo čistého oleja)
- 1 mozzarelu
- hrnčeka vody alebo vývaru
Postup
Rúru predhrejeme na 175 stupňov
Kuracie prsia rozpolíme, jemne naklepeme osolíme a okoreníme
Takto pripravené mäso poukladáme do pekáča a na každý kúsok dáme 2 kúsky sušených paradajok
Na vrch posypeme nadrobno nakrájanú mozzarellu a podlejeme ½ hrnčekom vody/vývaru
Pečieme 30-35 minút, kým sa väčšina vody vyparí a mäsko sa prepečie
Podávame s obľúbenou prílohou a čerstvou zeleninovou oblohou
Zdieľaj recept s ostatnými
Obľúbené recepty
Top kategórie
Zapekané kuracie prsia na prírodno
Sušené paradajky pridajú zapekaným kuracím prsiam príjemnú, sladkastú chuť!
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/05fwH8N3jrP7F7qzBh7k/abe0be58e27cf4f90b4ea95ecc3a0b.jpeg)
Rúru predhrejeme na 175 stupňov
Kuracie prsia rozpolíme, jemne naklepeme osolíme a okoreníme
Takto pripravené mäso poukladáme do pekáča a na každý kúsok dáme 2 kúsky sušených paradajok
Na vrch posypeme nadrobno nakrájanú mozzarellu a podlejeme ½ hrnčekom vody/vývaru
Pečieme 30-35 minút, kým sa väčšina vody vyparí a mäsko sa prepečie
Podávame s obľúbenou prílohou a čerstvou zeleninovou oblohou