Vynikajúci mascarpone krém
Tento pevný krém z mascarpone využijete do rôznych druhov koláčov a dezertov. A chutí výborne !
- 15Minút
- 4Počet porcií
Ingrediencie
- 500 g mascarpone
- 500 ml smotany na šľahanie
- 2 vanilkový cukor
- 1 pl citrónovej šťavy
Postup
Všetky suroviny dáme do veľkej misky a mixujeme pomocou šľahača, kým zmes nemá tuhú konzistenciu. Môžeme rovno plniť do koláčov, alebo na iné dezerty. Pokiaľ chcete použiť krém priamo na cesto alebo piškóty, môžete nechať krém trošku redší, pretože cesto aj piškóty naberú vlhkosť.
Dobrú chuť
Zdieľaj recept s ostatnými
Obľúbené recepty
Top kategórie
Vynikajúci mascarpone krém
Tento pevný krém z mascarpone využijete do rôznych druhov koláčov a dezertov. A chutí výborne !
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/m6Zp1bgV_l3FIAkZomuF/6a49ea507c2f05684f4129518e4fb5.jpeg)
Všetky suroviny dáme do veľkej misky a mixujeme pomocou šľahača, kým zmes nemá tuhú konzistenciu. Môžeme rovno plniť do koláčov, alebo na iné dezerty. Pokiaľ chcete použiť krém priamo na cesto alebo piškóty, môžete nechať krém trošku redší, pretože cesto aj piškóty naberú vlhkosť.
Dobrú chuť