REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/sk/recipe/m6Zp1bgV_l3FIAkZomuF/6a49ea507c2f05684f4129518e4fb5.jpeg)
Vynikajúci mascarpone krém
15 min
2
Tento pevný krém z mascarpone využijete do rôznych druhov koláčov a dezertov. A chutí výborne !
15 min
2
Ingrediencie
porcií
4
- 500 g mascarpone
- 500 ml smotany na šľahanie
- 2 vanilkový cukor
- 1 pl citrónová šťava

REKLAMA
Postup
1. Krok
Všetky suroviny dáme do veľkej misky a mixujeme pomocou šľahača, kým zmes nemá tuhú konzistenciu. Môžeme rovno plniť do koláčov, alebo na iné dezerty. Pokiaľ chcete použiť krém priamo na cesto alebo piškóty, môžete nechať krém trošku redší, pretože cesto aj piškóty naberú vlhkosť.
2. Krok
Dobrú chuť
Fajne len sa po tom zaprášilo.